Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte Nevşehir’in Yeni Belediye Başkanı

GÜNCEL 01.05.2018 - 18:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte Nevşehir’in Yeni Belediye Başkanı

AK Parti Genel Merkezine Belediye Başkanlığı için davet edilen 3 isimden Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı belirlendi.
  Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Hasan Ünver’in ardından AK Parti İl Başkanlığında dün temayül yoklaması yapılmıştı. AK Parti Genel Merkezi tarafından ise Atilla Seçen, Mehmet Ali Tanrıver ve Hakan Ceviz Nevşehir Belediye Başkanlığı için Ankara’ya davet edildi.   AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmeler sonrasında Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı Atilla Seçen olarak belirlendi. Nevşehir Belediyesi Meclis toplantısı 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak ve Atilla Seçen Belediye Meclisinden Nevşehir Belediye Başkanı olarak görevine resmen başlayacak.  
AK Parti Genel Merkezine Belediye Başkanlığı için davet edilen 3 isimden Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı belirlendi.

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ederek AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan Hasan Ünver’in ardından AK Parti İl Başkanlığında dün temayül yoklaması yapılmıştı. AK Parti Genel Merkezi tarafından ise Atilla Seçen, Mehmet Ali Tanrıver ve Hakan Ceviz Nevşehir Belediye Başkanlığı için Ankara’ya davet edildi.

 

AK Parti Genel Merkezinde yapılan görüşmeler sonrasında Nevşehir’in yeni Belediye Başkanı Atilla Seçen olarak belirlendi. Nevşehir Belediyesi Meclis toplantısı 3 Mayıs Perşembe günü yapılacak ve Atilla Seçen Belediye Meclisinden Nevşehir Belediye Başkanı olarak görevine resmen başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.