Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşte NEÜ Rektörlüğü İçin Cumhurbaşkanlığına Sunulan Üç İsim

EĞİTİM 16.01.2017 - 13:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşte NEÜ Rektörlüğü İçin Cumhurbaşkanlığına Sunulan Üç İsim

Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi sizler için araştırıp bulduk.
Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi sizler için araştırıp bulduk.   Lale Haber olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulacak 3 isim belirlendiğini öğrendik.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için kimi atayacağına 1-2 hafta içinde netleşmesi beklenirken seçilecek olan yeni rektörünü 4 yıl boyunca rektörlük görevini üstlenecek.   Bilindiği üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için 26 profesör başvuruda bulunmuştu.    Lale Haberi çok büyük çabalar ile öğrendiği üç rektör adayı kimler ?   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için  26 profesör adaylıkta bulunduğu listeyi söyle bir bakalım. Edinilen bilgiye göre Listede kırmızı bantlı isimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan isimler olduğu öğrenildi.   NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ 1 PROF. DR. MEHMET ŞÜKRÜ AKDOĞAN 2 PROF. DR. ALİ AKMAZ 3 PROF. DR. ZİYA AVŞAR 4 PROF. DR. MAZHAR BAĞLI 5 PROF. DR. GALİP BAKIR 6 PROF. DR. MEHMET BAKTIR 7 PROF. DR. İSMAİL BEKCİ 8 PROF. DR. MUAZZEZ ÇELİK KARAKAYA 9 PROF. DR. OĞUZ DOĞAN 10 PROF. DR. MEHMED DURSUN ERDEM 11 PROF. DR. EMİR ERDEN 12 PROF. DR. GÜRAY ERENER 13 PROF. DR. MUSTAFA İLBAŞ 14 PROF. DR. MEHMET İNBAŞI 15 PROF. DR. NAFİZ KAHRAMAN 16 PROF. DR. MURAT KARA 17 PROF. DR. BÜLENT KARAKAŞ 18 PROF. DR. EKREM MEMİŞ 19 PROF. DR. MAHMUT ÖZDEMİR 20 PROF. DR. ŞEVKİ ÖZGENER 21 PROF. DR. HÜSEYİN GAZİ ÖZHAN 22 PROF. DR. İSA ÖZKAN 23 PROF. DR. ÇETİN PEKACAR 24 PROF. DR. BÜLENT ŞEN 25 PROF. DR. ZEKİ TEKİN 26 PROF. DR. ŞEREF TURHAN  
Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi sizler için araştırıp bulduk.

Nevşehir ilinin takip edilen tek haber sitesi olan www.lalehaber.com Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulan üç ismi sizler için araştırıp bulduk.

 

Lale Haber olarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için Cumhurbaşkanlığı Makamına sunulacak 3 isim belirlendiğini öğrendik.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için kimi atayacağına 1-2 hafta içinde netleşmesi beklenirken seçilecek olan yeni rektörünü 4 yıl boyunca rektörlük görevini üstlenecek.

 

Bilindiği üzere Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi için 26 profesör başvuruda bulunmuştu. 

 

Lale Haberi çok büyük çabalar ile öğrendiği üç rektör adayı kimler ?

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü için  26 profesör adaylıkta bulunduğu listeyi söyle bir bakalım. Edinilen bilgiye göre Listede kırmızı bantlı isimlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulan isimler olduğu öğrenildi.

 

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

1 PROF. DR. MEHMET ŞÜKRÜ AKDOĞAN

2 PROF. DR. ALİ AKMAZ

3 PROF. DR. ZİYA AVŞAR

4 PROF. DR. MAZHAR BAĞLI

5 PROF. DR. GALİP BAKIR

6 PROF. DR. MEHMET BAKTIR

7 PROF. DR. İSMAİL BEKCİ

8 PROF. DR. MUAZZEZ ÇELİK KARAKAYA

9 PROF. DR. OĞUZ DOĞAN

10 PROF. DR. MEHMED DURSUN ERDEM

11 PROF. DR. EMİR ERDEN

12 PROF. DR. GÜRAY ERENER

13 PROF. DR. MUSTAFA İLBAŞ

14 PROF. DR. MEHMET İNBAŞI

15 PROF. DR. NAFİZ KAHRAMAN

16 PROF. DR. MURAT KARA

17 PROF. DR. BÜLENT KARAKAŞ

18 PROF. DR. EKREM MEMİŞ

19 PROF. DR. MAHMUT ÖZDEMİR

20 PROF. DR. ŞEVKİ ÖZGENER

21 PROF. DR. HÜSEYİN GAZİ ÖZHAN

22 PROF. DR. İSA ÖZKAN

23 PROF. DR. ÇETİN PEKACAR

24 PROF. DR. BÜLENT ŞEN

25 PROF. DR. ZEKİ TEKİN

26 PROF. DR. ŞEREF TURHAN


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.