MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İşadamı Leblebici, Kapadokya standını yalnız bırakmadı

TURİZM 02.02.2019 - 01:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İşadamı Leblebici, Kapadokya standını yalnız bırakmadı

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve iş adamı Muzaffer Leblebici, EMİTT fuarında Kapadokya standını ziyaret etti.
  İstanbul’da düzenlenen 23. Uluslararası EMİTT fuarında Kapadokya standı büyük ilgi görürken Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, iş adamı Muzaffer Leblebici ve Düzce Belediye Başkan yardımcısı Özgür Sağlam’da Kapadokya standını ziyaret etti. Düzce Belediye Başkanı Ay ve işadamı Leblebici, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici’den ve turizmci Muzaffer Büyükbaş’tan stant hakkında bilgiler aldı. İşadamı Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’imizi her zaman her platformda temsil etmeye çalışıyoruz. Bugün de burada Kapadokya Bölgemizin açmış olduğu standı Düzce Belediye Başkanımız Dursun Ay ile birlikte ziyaret ettik. Burada Nevşehir’li hemşerilerimiz ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ve iş adamı Muzaffer Leblebici, EMİTT fuarında Kapadokya standını ziyaret etti.

 

İstanbul’da düzenlenen 23. Uluslararası EMİTT fuarında Kapadokya standı büyük ilgi görürken Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, iş adamı Muzaffer Leblebici ve Düzce Belediye Başkan yardımcısı Özgür Sağlam’da Kapadokya standını ziyaret etti. Düzce Belediye Başkanı Ay ve işadamı Leblebici, İl Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Ekici’den ve turizmci Muzaffer Büyükbaş’tan stant hakkında bilgiler aldı.

İşadamı Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Nevşehir’imizi her zaman her platformda temsil etmeye çalışıyoruz. Bugün de burada Kapadokya Bölgemizin açmış olduğu standı Düzce Belediye Başkanımız Dursun Ay ile birlikte ziyaret ettik. Burada Nevşehir’li hemşerilerimiz ile birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.