Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İş ve meslek danışmanları işsizleri bilgilendiriyor

NEVŞEHİR 27.11.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İş ve meslek danışmanları işsizleri bilgilendiriyor

İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iş ve meslek danışmanları işsizlere en kısa zamanda yeniden istihdama katılabilmeleri için yön vermeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iş ve meslek danışmanları işsizlere en kısa zamanda yeniden istihdama katılabilmeleri için yön vermeye devam ediyor.   İş-Kur İl Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre yılın geride kalan bölümünde iş ve meslek danışmanları 8 bina yakın işsizle bire bir irtibat kurarak onları yeni iş bulabilmelerine yönelik yönlendirmelerde bulundu.   Bin 200'e yakın işyerini ziyaret eden iş ve meslek danışmanları ayrıca 20'ye yakın eğitim-öğretim kurumuna da ziyarette bulundu.   Bu arada İş-Kur İl Müdürlüğüne kayıtlı işgücü sayısının 22 bin dolayında, kayıtlı işsiz sayısının ise 12 bin civarında olduğu da bildirildi.  
İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iş ve meslek danışmanları işsizlere en kısa zamanda yeniden istihdama katılabilmeleri için yön vermeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur Nevşehir İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren iş ve meslek danışmanları işsizlere en kısa zamanda yeniden istihdama katılabilmeleri için yön vermeye devam ediyor.  

İş-Kur İl Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre yılın geride kalan bölümünde iş ve meslek danışmanları 8 bina yakın işsizle bire bir irtibat kurarak onları yeni iş bulabilmelerine yönelik yönlendirmelerde bulundu.  

Bin 200'e yakın işyerini ziyaret eden iş ve meslek danışmanları ayrıca 20'ye yakın eğitim-öğretim kurumuna da ziyarette bulundu.  

Bu arada İş-Kur İl Müdürlüğüne kayıtlı işgücü sayısının 22 bin dolayında, kayıtlı işsiz sayısının ise 12 bin civarında olduğu da bildirildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.