Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İntihar etmek isteyen adam ikna edildi

ASAYİŞ 13.10.2020 - 18:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İntihar etmek isteyen adam ikna edildi

Nevşehir’de çocukları sevgi evlerine verilen baba kendini yakarak intihar etmek istedi.
  Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesinde Mustafa Orhan isimli baba bir süre önce eşinden ayrıldı. Eşinden ayrılmasının ardından çocuklar annesine verildi. Daha sonra yapılan çalışmalar sonrasında çocuklar anneden alınarak Sevgi Evlerine verildi. Çocuklarının Sevgi Evlerine verilmesine kıza Mustafa Orhan kendisini yakarak intihar etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112  sağlık ekiplerinin yanı sıra Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak baba ikna edilmeye çalışıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli psikologlar tarafından bir süre sonra ikna edilen baba intihar etmekten vazgeçti.   İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın da olay yerinde baba ile bir süre görüştüğü öğrenilirken Emniyet Müdürü Artunay burada görevli psikologlara teşekkür etti.
Nevşehir’de çocukları sevgi evlerine verilen baba kendini yakarak intihar etmek istedi.

 

Edinilen bilgilere göre, 2000 Evler Mahallesinde Mustafa Orhan isimli baba bir süre önce eşinden ayrıldı. Eşinden ayrılmasının ardından çocuklar annesine verildi. Daha sonra yapılan çalışmalar sonrasında çocuklar anneden alınarak Sevgi Evlerine verildi. Çocuklarının Sevgi Evlerine verilmesine kıza Mustafa Orhan kendisini yakarak intihar etmek istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112  sağlık ekiplerinin yanı sıra Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak baba ikna edilmeye çalışıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde görevli psikologlar tarafından bir süre sonra ikna edilen baba intihar etmekten vazgeçti.

 

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay’ın da olay yerinde baba ile bir süre görüştüğü öğrenilirken Emniyet Müdürü Artunay burada görevli psikologlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.