Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İnternette 15 lira eczanede 40 lira

GÜNCEL 20.03.2020 - 15:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İnternette 15 lira eczanede 40 lira

Nevşehir’de bir eczanede 40 liraya satılan 400 ml limon çiçeği kolonyası internette 15 ila 36 lira arasında değişiyor.
  Haber sitemiz tarafından yayına verilen ve Nevşehir Kuşçu Eczanesinde 400 ml limon çiçeği kolonyasının 40 lira satılıyor haberimizin ardından eczacı haber merkezimizi arayarak hakaretler yağdırarak bizleri savcılığa şikayet edeceğini söyledi.   Haber sitemiz olarak Kuşçu Eczanesinde 400 ml satılan limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satılmasının ardından internet sitesinden eczanede aynı şekilde satılan kolonya fiyatını araştırdık. Eczanede 40 liraya satışa sunulan 400 ml limon çiçeği kolonyasının internette kimi sitelerde 12.90 liradan kimisinde ise yanında hediyesi ile birlikte 35 lira 90 kuruşa satışı yapıldığı karşımıza çıktı.   İnternet sitelerinde uygun fiyata satılan 400 ml limon çiçeği kolonyasının Kuşçu Eczanesinde 40 lira gibi fahiş bir fiyata satılmasının ardından Nevşehir’de haberin merkezi lalehaber.com internet sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz.
Nevşehir’de bir eczanede 40 liraya satılan 400 ml limon çiçeği kolonyası internette 15 ila 36 lira arasında değişiyor.

 

Haber sitemiz tarafından yayına verilen ve Nevşehir Kuşçu Eczanesinde 400 ml limon çiçeği kolonyasının 40 lira satılıyor haberimizin ardından eczacı haber merkezimizi arayarak hakaretler yağdırarak bizleri savcılığa şikayet edeceğini söyledi.

 

Haber sitemiz olarak Kuşçu Eczanesinde 400 ml satılan limon çiçeği kolonyasının 40 liraya satılmasının ardından internet sitesinden eczanede aynı şekilde satılan kolonya fiyatını araştırdık. Eczanede 40 liraya satışa sunulan 400 ml limon çiçeği kolonyasının internette kimi sitelerde 12.90 liradan kimisinde ise yanında hediyesi ile birlikte 35 lira 90 kuruşa satışı yapıldığı karşımıza çıktı.

 

İnternet sitelerinde uygun fiyata satılan 400 ml limon çiçeği kolonyasının Kuşçu Eczanesinde 40 lira gibi fahiş bir fiyata satılmasının ardından Nevşehir’de haberin merkezi lalehaber.com internet sitesi olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.