Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel meclisinin Eylül ayı toplantıları başlıyor

SİYASET 26.08.2020 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel meclisinin Eylül ayı toplantıları başlıyor

Nevşehir İl Genel Meclisinin Eylül ayı toplantıları 01 Eylül Salı gününden itibaren başlayacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisinin Eylül ayı toplantıları 01 Eylül Salı gününden itibaren başlayacak.     Başkan Gürbüz Dinç'in başkanlığında toplanacak olan il genel meclisinin Eylül ayı toplantılarının gündeminde çeşitli köy muhtarlıklarının talepleri de ele alınacak.     Kozaklı ilçesine bağlı Ayli köyü muhtarlığının köyde bulunan kargir ilkokul binasını misafirhaneye dönüştürme teklifi, yine aynı ilçeye bağlı Kuruağıl köyü muhtarlığının eski ilkokul binasını köy konağına dönüştürme teklifi, Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyü yapım işinden artan 350 bin TL'lik ödeneğin il özel idaresi bütçesine aktarılması konusu, Kozaklı ilçesinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış bir binanın kaymakamlık konutu yapılması için gerekli düzenlemelerin yapılması gibi konular yer alacak.                                               
Nevşehir İl Genel Meclisinin Eylül ayı toplantıları 01 Eylül Salı gününden itibaren başlayacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisinin Eylül ayı toplantıları 01 Eylül Salı gününden itibaren başlayacak.  

 

Başkan Gürbüz Dinç'in başkanlığında toplanacak olan il genel meclisinin Eylül ayı toplantılarının gündeminde çeşitli köy muhtarlıklarının talepleri de ele alınacak.  

 

Kozaklı ilçesine bağlı Ayli köyü muhtarlığının köyde bulunan kargir ilkokul binasını misafirhaneye dönüştürme teklifi, yine aynı ilçeye bağlı Kuruağıl köyü muhtarlığının eski ilkokul binasını köy konağına dönüştürme teklifi, Ürgüp ilçesine bağlı Ayvalı köyü yapım işinden artan 350 bin TL'lik ödeneğin il özel idaresi bütçesine aktarılması konusu, Kozaklı ilçesinde bulunan ekonomik ömrünü tamamlamış bir binanın kaymakamlık konutu yapılması için gerekli düzenlemelerin yapılması gibi konular yer alacak.  

                                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.