Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl genel meclisi 01 Şubat'ta toplanıyor

SİYASET 28.01.2021 - 09:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl genel meclisi 01 Şubat'ta toplanıyor

Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları ayın ilk gününden itibaren başlıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları ayın ilk gününden itibaren başlıyor.     İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan toplantıların gündeminde Merkeze bağlı Güvercinlik köyünde rekreasyon alanı amaçlı hazırlanan nazım imar planı konusunda plan bütçe komisyonunun hazırladığı raporun ele alınarak onaylanmasının yanında, yine aynı köyde tarım ve hayvancılık tesisi olarak kullanılması planlanan alanla ilgili hazırlanan raporun görüşülmesi konusu de yer alacak.    
Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları ayın ilk gününden itibaren başlıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları ayın ilk gününden itibaren başlıyor.  

 

İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç'in başkanlığında yapılacak olan toplantıların gündeminde Merkeze bağlı Güvercinlik köyünde rekreasyon alanı amaçlı hazırlanan nazım imar planı konusunda plan bütçe komisyonunun hazırladığı raporun ele alınarak onaylanmasının yanında, yine aynı köyde tarım ve hayvancılık tesisi olarak kullanılması planlanan alanla ilgili hazırlanan raporun görüşülmesi konusu de yer alacak.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.