MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclis Başkanlığına AK Parti’den Gürbüz Dinç seçildi

GÜNCEL 10.04.2019 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

İl Genel Meclis Başkanlığına AK Parti’den Gürbüz Dinç seçildi

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclis Başkanlığı bugün yapılan ilk toplantıda meclis başkanlığı seçimi yaptı.
  31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclis Başkanlığı’nda meclis başkanlığı seçimi yapıldı. İl Genel Meclis Başkanlığında yapılan ilk toplantıda AK Parti’den Gürbüz Dinç, MHP’den Haydar Çiftçi ve CHP’den ise Enver Türkmen meclis başkanlığına aday oldu. Yapılan oylama sonrasında ise 14 oy alan AK Parti İl Genel Meclis Başkanı adayı Gürbüz Dinç meclis başkanlığına seçilirken MHP adayı Haydar Çiftçi 3 oy, CHP adayı Enver Türkmen 3 oy ve 1 oy ise geçersiz sayıldı.   İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen AK Partili Gürbüz Dinç yaptığı açıklamada bundan sonra ben yok biz varız açıklamasında bulunurken Nevşehir’e en iyi hizmet yapabilmek adına çalışacağız dedi. Dinç, “ Öncelikle bize bu görevi layık gören İl Başkanımıza, milletvekillerimize, parti teşkilatlarımıza ve Nevşehir halkına teşekkür ediyorum. İnşallah göreve başlamamızdan itibaren vatanımız için, milletimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Bundan sonra hak ne ise doğru ne ise her zaman onun yanında olacağız. AK Parti sandalye sayısı 14 tane, MHP sandalye sayısı 3 tane ve CHP sandalye sayısı 4 tanedir. Bundan sonra burada hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde MHP’li kardeşlerimiz ile yola devam edeceğiz. Buradan ben yok biz varız. Bu memleket için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” diye konuştu.
31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclis Başkanlığı bugün yapılan ilk toplantıda meclis başkanlığı seçimi yaptı.

 

31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinin ardından İl Genel Meclis Başkanlığı’nda meclis başkanlığı seçimi yapıldı. İl Genel Meclis Başkanlığında yapılan ilk toplantıda AK Parti’den Gürbüz Dinç, MHP’den Haydar Çiftçi ve CHP’den ise Enver Türkmen meclis başkanlığına aday oldu. Yapılan oylama sonrasında ise 14 oy alan AK Parti İl Genel Meclis Başkanı adayı Gürbüz Dinç meclis başkanlığına seçilirken MHP adayı Haydar Çiftçi 3 oy, CHP adayı Enver Türkmen 3 oy ve 1 oy ise geçersiz sayıldı.

 

İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen AK Partili Gürbüz Dinç yaptığı açıklamada bundan sonra ben yok biz varız açıklamasında bulunurken Nevşehir’e en iyi hizmet yapabilmek adına çalışacağız dedi. Dinç, “ Öncelikle bize bu görevi layık gören İl Başkanımıza, milletvekillerimize, parti teşkilatlarımıza ve Nevşehir halkına teşekkür ediyorum. İnşallah göreve başlamamızdan itibaren vatanımız için, milletimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışacağız. Bundan sonra hak ne ise doğru ne ise her zaman onun yanında olacağız. AK Parti sandalye sayısı 14 tane, MHP sandalye sayısı 3 tane ve CHP sandalye sayısı 4 tanedir. Bundan sonra burada hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde MHP’li kardeşlerimiz ile yola devam edeceğiz. Buradan ben yok biz varız. Bu memleket için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.