Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İl Genel Meclis Başkanı Dinç'ten Ramazan Bayramı kutlaması

SİYASET 23.05.2020 - 11:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İl Genel Meclis Başkanı Dinç'ten Ramazan Bayramı kutlaması

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.   Başkan Dinç yayınladığı kutlama mesajında; "Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazanın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu çoğaltma zamanıdır. Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Aleminin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa en başta sağlık ve hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

 

Başkan Dinç yayınladığı kutlama mesajında; "Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazanın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu çoğaltma zamanıdır. Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman Aleminin bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa en başta sağlık ve hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.