MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH Ürgüp'te yardım kampanyası başlattı

İLÇELER 30.11.2020 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İHH Ürgüp'te yardım kampanyası başlattı

Ürgüp ilçesinde, İHH Gönüllüleri tarafından mazlum Müslümanlar için yardım kampanyası başlatıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesinde, İHH Gönüllüleri tarafından mazlum Müslümanlar için yardım kampanyası başlatıldı.    Suriye’de tesis edilen güvenli bölgede, son dönemde yardımların azalmasıyla ekmeğe muhtaç hale gelen savaş mağduru, çocuk, kadın, yaşlı binlerce insan açlık ve soğukla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyor.    10 yılı aşkın süredir, bombardımana maruz kalan, evleri başlarına yıkılan on binlerce mazlum Müslüman, Suriye’nin kuzeyine oluşturulan güvenli bölgede, bu kez açlıkla imtihan oluyor.    Ürgüp ilçesindeki İHH Gönüllüleri, yaşanan bu insanlık dramına kayıtsız kalmayarak, yardım kampanyası başlattı.    Bir torba Un nakliye dahil 135 TL’den temin edildiği belirtilirken, destek vermek isteyenler afişte yer alan irtibat numaralarını arayabilir.    Yapılan açıklamada, “Suriye’deki güvenli bölgede çok ciddi bir açlık sorunu var. Un temin edilemediği için insanlar kuru ekmeğe dahi ulaşamıyor. Bu nedenle Acil Un Yardımı Kampanyası başlatıldı. Ürgüp’teki Müslümanlar adına 1 tır ( 500 torba ) un göndermek için gayret içerisindeyiz. Son gün 9 Aralık. Şu ana kadar 60 torba oldu. Kaldı 440 torba. Desteklerinizi bekliyoruz” denildi.  
Ürgüp ilçesinde, İHH Gönüllüleri tarafından mazlum Müslümanlar için yardım kampanyası başlatıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesinde, İHH Gönüllüleri tarafından mazlum Müslümanlar için yardım kampanyası başlatıldı. 

 

Suriye’de tesis edilen güvenli bölgede, son dönemde yardımların azalmasıyla ekmeğe muhtaç hale gelen savaş mağduru, çocuk, kadın, yaşlı binlerce insan açlık ve soğukla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyor. 

 

10 yılı aşkın süredir, bombardımana maruz kalan, evleri başlarına yıkılan on binlerce mazlum Müslüman, Suriye’nin kuzeyine oluşturulan güvenli bölgede, bu kez açlıkla imtihan oluyor. 

 

Ürgüp ilçesindeki İHH Gönüllüleri, yaşanan bu insanlık dramına kayıtsız kalmayarak, yardım kampanyası başlattı. 

 

Bir torba Un nakliye dahil 135 TL’den temin edildiği belirtilirken, destek vermek isteyenler afişte yer alan irtibat numaralarını arayabilir. 

 

Yapılan açıklamada, “Suriye’deki güvenli bölgede çok ciddi bir açlık sorunu var. Un temin edilemediği için insanlar kuru ekmeğe dahi ulaşamıyor. Bu nedenle Acil Un Yardımı Kampanyası başlatıldı. Ürgüp’teki Müslümanlar adına 1 tır ( 500 torba ) un göndermek için gayret içerisindeyiz. Son gün 9 Aralık. Şu ana kadar 60 torba oldu. Kaldı 440 torba. Desteklerinizi bekliyoruz” denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.