Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

İHH'dan Türkmenlere Patates ve tuz yardımı

NEVŞEHİR 27.05.2020 - 15:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

İHH'dan Türkmenlere Patates ve tuz yardımı

İHH Nevşehir İl Temsilciliği Suriye sınırındaki güvenli bölgede barınan Türkmenlere yardım eli uzanmaya devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) İHH Nevşehir İl Temsilciliği Suriye sınırındaki güvenli bölgede barınan Türkmenlere yardım eli uzanmaya devam ediyor.   Ramazan ayı süresince Nevşehir'de yüzlerce aileye gıda kolisi, hijyen seti, alışveriş çeki ve nakit para yardımlarında bulunan, Ramazan bayramında da yine ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan İHH Nevşehir İl Temsilciliği bu kez Suriye sınırındaki güvenli bölgede zor şartlarda hayatlarını idame ettirme çabasında olan Türkmenlere yardım elini uzattı.   İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, söz konusu bölgede yaşayan Türkmenlere 2 ton patates ve 3 ton tuz yardımının yola çıkarıldığını, bu yardım malzemelerinin temininde büyük katkısı bulunan Hakan Gıda'ya teşekkür ettiklerini belirtti.
İHH Nevşehir İl Temsilciliği Suriye sınırındaki güvenli bölgede barınan Türkmenlere yardım eli uzanmaya devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) İHH Nevşehir İl Temsilciliği Suriye sınırındaki güvenli bölgede barınan Türkmenlere yardım eli uzanmaya devam ediyor.

 

Ramazan ayı süresince Nevşehir'de yüzlerce aileye gıda kolisi, hijyen seti, alışveriş çeki ve nakit para yardımlarında bulunan, Ramazan bayramında da yine ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan İHH Nevşehir İl Temsilciliği bu kez Suriye sınırındaki güvenli bölgede zor şartlarda hayatlarını idame ettirme çabasında olan Türkmenlere yardım elini uzattı.

 

İHH Nevşehir İl Temsilcisi Baki Öncel, söz konusu bölgede yaşayan Türkmenlere 2 ton patates ve 3 ton tuz yardımının yola çıkarıldığını, bu yardım malzemelerinin temininde büyük katkısı bulunan Hakan Gıda'ya teşekkür ettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.