Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hüseyin Çetin’i ölümünün 12.yılında rahmet anıyoruz

SİYASET 20.09.2019 - 16:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hüseyin Çetin’i ölümünün 12.yılında rahmet anıyoruz

CHP İl Başkanı iken İstanbul’da geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışının 12.yıldönümünde rahmetle anıyoruz.
  CHP’nin uzun yıllar İl Başkanlığını yapan ve Nevşehir’de her hafta basın mensupları ile buluşarak Nevşehir’in sorunlarını dobra dobra anlatan kimi zaman eleştiren kimi zaman ise yapılan çalışmaları takdir ederek Nevşehir kamuoyunun da yakında tanıdığı ve sevip saygı gösterdiği Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışın 12.yıldönümünde kendisini bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.   CHP’li Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışının 12.yıldönümünde ise merhum Çetin’in CHP İl Başkanlığı tarafından bir kez dahi olsa anılmamasını ise siz saygıdeğer Nevşehir halkının takdirine bırakıyoruz.
CHP İl Başkanı iken İstanbul’da geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışının 12.yıldönümünde rahmetle anıyoruz.

 

CHP’nin uzun yıllar İl Başkanlığını yapan ve Nevşehir’de her hafta basın mensupları ile buluşarak Nevşehir’in sorunlarını dobra dobra anlatan kimi zaman eleştiren kimi zaman ise yapılan çalışmaları takdir ederek Nevşehir kamuoyunun da yakında tanıdığı ve sevip saygı gösterdiği Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışın 12.yıldönümünde kendisini bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

 

CHP’li Hüseyin Çetin’in aramızdan ayrılışının 12.yıldönümünde ise merhum Çetin’in CHP İl Başkanlığı tarafından bir kez dahi olsa anılmamasını ise siz saygıdeğer Nevşehir halkının takdirine bırakıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.