Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hotel Linkage Academy Kapadokya Otelcileriyle Buluştu

TURİZM 15.07.2016 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Hotel Linkage Academy Kapadokya Otelcileriyle Buluştu

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilciliği tarafından organize edilen eğitimde, güncel online pazarlama stratejileri, işletmelerin kendi websitesi üzerinden satışları arttırarak komisyon maliyetlerini düşürme yöntemleri online acenteler (GDS), rakip analizleri, doğru fiyatlandırma ve dinamik fiyatlandırma yöntemleri/araçları katılımcılarla paylaşıldı.
  Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilciliği tarafından organize edilen eğitimde, güncel online pazarlama stratejileri, işletmelerin kendi websitesi üzerinden satışları arttırarak komisyon maliyetlerini düşürme yöntemleri online acenteler (GDS), rakip analizleri, doğru fiyatlandırma ve dinamik fiyatlandırma yöntemleri/araçları katılımcılarla paylaşıldı. Hotel Linkage Academy Satış ve İş Geliştirme Kıdemlı Direktörü Erhan Kaya "Günümüzde gezginler seyahatlerini planlarken 48 farklı internet sayfasında geziniyorlar. Bu süreçte önemli olan, gezginin bu 48 farklı sitede gezinirken, işletmenizin kendi web sitesine geldiğinde onu ikna etmeniz. Onu web sitenize geldiğinde de ayakta karşılamanız gerek. Bunun için işletmecilere sunulan pek çok teknolojik ürün var. Bunları kullanmak, değerlendirmek gerek" dedi.   İşletmelerin online süreçlerinin de aynı bir otel yönetimi gibi yönetilmesi, dinamik tutulması, takip edilmesi ve güncel tutulması gerektiğine değinen Kaya, teknolojinin gelişimi ve bunun sektör üzerindeki etkilerinden de bahsetti. "İnternet sayfanızda "bounce rate" çok önemli bir rakam. Bu oran %30-40'dan fazla ise, sitenizde mutlaka bir sorun var demektir. Diğer yandan iyi yönetilen bir otel, kendi web sitesini ziyaret eden her 100 kişinin 2 tanesini rezervasyona dönüştürebilmekte. Yeter ki ölçün, problemleri tesbit edin ve süreçlerinizi geliştirin. Ama herşeyin başı ölçmek. Ölçmediğinizi geliştiremezsiniz. Bu alanda pek çok ücretsiz ürün pazarda mevcut (google analytics, google plus, adwords, google sense, google trends, google webmaster vb.). Diğer yandan gelirlerinizi de yönetmeniz gerek. Evet sektörde bir kriz var. Fakat yine de 200 TL'ye sattığımız bir odayı, 205 TL'ye satmamız ya da bu gelirin 20 TL'si yerine 5 TL'sini komisyon olarak vermemiz mümkün" dedi.   Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilcisi Dr. Tekiner Kaya da "Baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiyi takip edebilmek ve üye otellerimizle bu teknolojileri buluşturmak amacıyla bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz. İşletmelerimizin sorunlarına çözüm üretebilen, maliyetlerini düşürebilecek, gelirlerini arttırabilecek ürünler, bu dönem öncelikli odak noktalarımız. Hotel Linkage Academy de bu alanda Türkiye'deki en donanımlı ve entegre çözümler üretebilen kurumlardan biri. Erhan Bey'e burada bizlerle birlikte olduğu için çok teşekkür ediyoruz" dedi.   Eğitim sonrasında Hotel Linkage Academy Satış ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Erhan Kaya adına Küçük Oteller Derneği tarafından Kıbrıs Gaziler Ormanı'na dikilen 4 fidan için teşekkür plaketi takdim edildi.
Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilciliği tarafından organize edilen eğitimde, güncel online pazarlama stratejileri, işletmelerin kendi websitesi üzerinden satışları arttırarak komisyon maliyetlerini düşürme yöntemleri online acenteler (GDS), rakip analizleri, doğru fiyatlandırma ve dinamik fiyatlandırma yöntemleri/araçları katılımcılarla paylaşıldı.

 

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilciliği tarafından organize edilen eğitimde, güncel online pazarlama stratejileri, işletmelerin kendi websitesi üzerinden satışları arttırarak komisyon maliyetlerini düşürme yöntemleri online acenteler (GDS), rakip analizleri, doğru fiyatlandırma ve dinamik fiyatlandırma yöntemleri/araçları katılımcılarla paylaşıldı. Hotel Linkage Academy Satış ve İş Geliştirme Kıdemlı Direktörü Erhan Kaya "Günümüzde gezginler seyahatlerini planlarken 48 farklı internet sayfasında geziniyorlar. Bu süreçte önemli olan, gezginin bu 48 farklı sitede gezinirken, işletmenizin kendi web sitesine geldiğinde onu ikna etmeniz. Onu web sitenize geldiğinde de ayakta karşılamanız gerek. Bunun için işletmecilere sunulan pek çok teknolojik ürün var. Bunları kullanmak, değerlendirmek gerek" dedi.

 

İşletmelerin online süreçlerinin de aynı bir otel yönetimi gibi yönetilmesi, dinamik tutulması, takip edilmesi ve güncel tutulması gerektiğine değinen Kaya, teknolojinin gelişimi ve bunun sektör üzerindeki etkilerinden de bahsetti. "İnternet sayfanızda "bounce rate" çok önemli bir rakam. Bu oran %30-40'dan fazla ise, sitenizde mutlaka bir sorun var demektir. Diğer yandan iyi yönetilen bir otel, kendi web sitesini ziyaret eden her 100 kişinin 2 tanesini rezervasyona dönüştürebilmekte. Yeter ki ölçün, problemleri tesbit edin ve süreçlerinizi geliştirin. Ama herşeyin başı ölçmek. Ölçmediğinizi geliştiremezsiniz. Bu alanda pek çok ücretsiz ürün pazarda mevcut (google analytics, google plus, adwords, google sense, google trends, google webmaster vb.). Diğer yandan gelirlerinizi de yönetmeniz gerek. Evet sektörde bir kriz var. Fakat yine de 200 TL'ye sattığımız bir odayı, 205 TL'ye satmamız ya da bu gelirin 20 TL'si yerine 5 TL'sini komisyon olarak vermemiz mümkün" dedi.

 

Küçük Oteller Derneği Kapadokya Temsilcisi Dr. Tekiner Kaya da "Baş döndürücü bir hızla gelişen teknolojiyi takip edebilmek ve üye otellerimizle bu teknolojileri buluşturmak amacıyla bu tür eğitimlere çok önem veriyoruz. İşletmelerimizin sorunlarına çözüm üretebilen, maliyetlerini düşürebilecek, gelirlerini arttırabilecek ürünler, bu dönem öncelikli odak noktalarımız. Hotel Linkage Academy de bu alanda Türkiye'deki en donanımlı ve entegre çözümler üretebilen kurumlardan biri. Erhan Bey'e burada bizlerle birlikte olduğu için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Eğitim sonrasında Hotel Linkage Academy Satış ve İş Geliştirme Kıdemli Direktörü Erhan Kaya adına Küçük Oteller Derneği tarafından Kıbrıs Gaziler Ormanı'na dikilen 4 fidan için teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.