MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hisarcıklıoğlu, Nevşehir’de video konferans toplantısına katıldı

NEVŞEHİR 04.01.2021 - 19:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hisarcıklıoğlu, Nevşehir’de video konferans toplantısına katıldı

Nevşehir İli Odalar ve Borsalar müşterek toplantısı bugün video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.
  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, ÜTSO Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Nevşehir GGK, KGK Başkan ve Yardımcıları katılım sağladı.   Moderatörlüğünü NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın gerçekleştirdiği toplantının başlangıcında konuşan Başkan Parmaksız; “Sayın başkanım, yoğun programınız arasında müşterek toplantımıza teşrif ederek bizleri gururlandırdınız, sevindirdiniz. Bütün katılımcılar ve ilimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Nevşehir’imize olan muhabbetinizi ve sevginizi bir kez daha gösterdiniz.   Gönül isterdi ki; sizi Odamızda, İlimizde ağırlayalım. Ancak malumunuz olduğu üzere pandemi bütün alışkanlıklarımızı değiştirdi. Ancak bizler Türk ekonomisinin lokomotifi olarak mevcut duruma hemen adapte olup çalışmaya ve üretmeye devam etmek zorundayız. Bu vesile ile pandemi sürecinde gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalarınızdan ötürü üyelerimiz ve şahsım adına size teşekkürlerimizi sunmak isterim. Her sorunumuz ile yakından ilgilendiniz. Çözüm yolları ürettiniz. Devletin en üst kademelerine sorunlarımızı ilettiniz, iletmeye de devam ediyorsunuz.” Dedi.   Başkan Parmaksız’ın ardından, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın toplantıya dair açıklamalarda bulundular.   Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu pandemi sürecinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verip önümüzdeki süreç için üzerinde çalıştıkları konuları özetledi, “Pandemi sürecinde Oda ve Borsaların ne kadar önemli olduğunu çok net gösterdik. Salgının ilk gününden itibaren Oda ve Borsalarla hızlı çalışmalar gerçekleştirdik” diyen Hisarcıklıoğlu, “Üyelerinizin sorunlarının doğrudan Cumhurbaşkanına taşınması ve ardından da çözümünde ciddi katkılarınız oldu. İlettiğimiz konuların 99 unda çözümler üretildi. Önümüzdeki süreçte de üyelerinizle yakın temas içinde olmayı sürdürmelisiniz. Üyelerden gelen sıkıntıları bize iletmeye devam edin ki yardımcı olmayı sürdürelim” ifadelerini kullandı.   Nevşehir’deki Oda ve Borsaların temsilcileri ile videokonferans yoluyla müşterek olarak gerçekleştirilen toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bölge bazında koronavirüs salgını sürecinde karşılaştıkları sorunları ve üyelerinden gelen talepleri bizzat iletme imkanı buldu ve Nevşehir ilinin ekonomik ve sosyal olarak bu süreçten en az hasarla çıkıp, normalleşme sürecine adapte olurken dikkat edilmesi gerekenler istişare edildi. Aynı zamanda bundan sonraki süreçte neler yapılmasına dair Oda ve Borsaların görüş ve talepleri gündeme geldi.
Nevşehir İli Odalar ve Borsalar müşterek toplantısı bugün video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.

 

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı, ÜTSO Meclis Başkanı Kemal Öğütlü, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Nevşehir GGK, KGK Başkan ve Yardımcıları katılım sağladı.

 

Moderatörlüğünü NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın gerçekleştirdiği toplantının başlangıcında konuşan Başkan Parmaksız; “Sayın başkanım, yoğun programınız arasında müşterek toplantımıza teşrif ederek bizleri gururlandırdınız, sevindirdiniz. Bütün katılımcılar ve ilimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Nevşehir’imize olan muhabbetinizi ve sevginizi bir kez daha gösterdiniz.

 

Gönül isterdi ki; sizi Odamızda, İlimizde ağırlayalım. Ancak malumunuz olduğu üzere pandemi bütün alışkanlıklarımızı değiştirdi. Ancak bizler Türk ekonomisinin lokomotifi olarak mevcut duruma hemen adapte olup çalışmaya ve üretmeye devam etmek zorundayız. Bu vesile ile pandemi sürecinde gerçekleştirdiğiniz özverili çalışmalarınızdan ötürü üyelerimiz ve şahsım adına size teşekkürlerimizi sunmak isterim. Her sorunumuz ile yakından ilgilendiniz. Çözüm yolları ürettiniz. Devletin en üst kademelerine sorunlarımızı ilettiniz, iletmeye de devam ediyorsunuz.” Dedi.

 

Başkan Parmaksız’ın ardından, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aydın toplantıya dair açıklamalarda bulundular.

 

Toplantının açılışında konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu pandemi sürecinde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verip önümüzdeki süreç için üzerinde çalıştıkları konuları özetledi, “Pandemi sürecinde Oda ve Borsaların ne kadar önemli olduğunu çok net gösterdik. Salgının ilk gününden itibaren Oda ve Borsalarla hızlı çalışmalar gerçekleştirdik” diyen Hisarcıklıoğlu, “Üyelerinizin sorunlarının doğrudan Cumhurbaşkanına taşınması ve ardından da çözümünde ciddi katkılarınız oldu. İlettiğimiz konuların 99 unda çözümler üretildi. Önümüzdeki süreçte de üyelerinizle yakın temas içinde olmayı sürdürmelisiniz. Üyelerden gelen sıkıntıları bize iletmeye devam edin ki yardımcı olmayı sürdürelim” ifadelerini kullandı.

 

Nevşehir’deki Oda ve Borsaların temsilcileri ile videokonferans yoluyla müşterek olarak gerçekleştirilen toplantıda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bölge bazında koronavirüs salgını sürecinde karşılaştıkları sorunları ve üyelerinden gelen talepleri bizzat iletme imkanı buldu ve Nevşehir ilinin ekonomik ve sosyal olarak bu süreçten en az hasarla çıkıp, normalleşme sürecine adapte olurken dikkat edilmesi gerekenler istişare edildi. Aynı zamanda bundan sonraki süreçte neler yapılmasına dair Oda ve Borsaların görüş ve talepleri gündeme geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.