MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor

SPOR 12.05.2022 - 13:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor

Türkiye’nin uluslararası alandaki ilk kadın hakemi olan Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakemi Pınar Ünlü Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin uluslararası alandaki ilk kadın hakemi olan Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakemi Pınar Ünlü Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor.   Başarılı hakemimiz, 14 Mayıs’ta Danimarka’nın Viborg şehrinde oynanacak EHF Kadınlar Avrupa Ligi Final Four’unda düdük çalacak. Pınar Ünlü Hatipoğlu, Danimarka’nın Herning-Ikast Handbold ile Almanya’nın SG BBM Bietigheim takımları arasında oynanacak olan yarı final maçına çıkacak.    Bu maç, daha önce Ordulararası Dünya Şampiyonası da dahil dört kez dünya şampiyonalarında düdük çalan hakem kariyerinde ulaştığı en üst nokta olacak.    Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Uçhisar Haydar Çankaya Orta Okulu Beden eğitim Öğretmeni ve aynı zamanda Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakem Pınar Ünlü Hatipoğlu'na başarılar dileriz.  
Türkiye’nin uluslararası alandaki ilk kadın hakemi olan Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakemi Pınar Ünlü Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin uluslararası alandaki ilk kadın hakemi olan Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakemi Pınar Ünlü Hatipoğlu'nu yeni bir heyecan bekliyor.

 

Başarılı hakemimiz, 14 Mayıs’ta Danimarka’nın Viborg şehrinde oynanacak EHF Kadınlar Avrupa Ligi Final Four’unda düdük çalacak. Pınar Ünlü Hatipoğlu, Danimarka’nın Herning-Ikast Handbold ile Almanya’nın SG BBM Bietigheim takımları arasında oynanacak olan yarı final maçına çıkacak. 

 

Bu maç, daha önce Ordulararası Dünya Şampiyonası da dahil dört kez dünya şampiyonalarında düdük çalan hakem kariyerinde ulaştığı en üst nokta olacak. 

 

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Uçhisar Haydar Çankaya Orta Okulu Beden eğitim Öğretmeni ve aynı zamanda Nevşehir Bölgesi Uluslararası hentbol hakem Pınar Ünlü Hatipoğlu'na başarılar dileriz.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.