Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, ‘Sevgili Peygamberimiz bir fazilet ve hidayet güneşi’

NEVŞEHİR 17.10.2021 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, ‘Sevgili Peygamberimiz bir fazilet ve hidayet güneşi’

Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yayınladığı kutlama mesajında; “Tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) Mevlid - i Şeriflerinin yıl dönümünün idrak edeceğiz.
  NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yayınladığı kutlama mesajında; “Tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) Mevlid - i Şeriflerinin yıl dönümünün idrak edeceğiz.  Peygamberimizin doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidâyet meşalesi olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir.  Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede; İnsanımızın içinde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanması dileğiyle hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum” dedi. 
Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yayınladığı kutlama mesajında; “Tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) Mevlid - i Şeriflerinin yıl dönümünün idrak edeceğiz.

 

NEVŞEHİR(MHA) Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, yayınladığı kutlama mesajında; “Tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyaya teşrif eden Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (sav) Mevlid - i Şeriflerinin yıl dönümünün idrak edeceğiz. 

Peygamberimizin doğduğu gece, insanlığın kurtuluşu için çok hayırlı ve mübarek bir başlangıçtır. İnsanlık için yepyeni bir gün doğmuş, aydınlık bir devir açılmıştır. Bir fazilet güneşi ve hidâyet meşalesi olan Sevgili Peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden birisidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecede; İnsanımızın içinde var olan yardımlaşma ve dayanışma duygularının en güzel şekilde yaşanması dileğiyle hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.