MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gümüşkent’li askerlere uğurlama töreni düzenlendi

İLÇELER 15.10.2019 - 14:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gümüşkent’li askerlere uğurlama töreni düzenlendi

Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde askere gidecek gençler için uğurlama töreni düzenlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde askere gidecek gençler için uğurlama töreni düzenlendi.   Köy halkının yoğun katılım gösterdiği programda askere gidecek olan gençler için ve Suriye’nin kuzeyinde devam eden “Barış Pınarı Harekatı” operasyonuna katılan Mehmetçikler içinde dualar edildi.   Askere gidecek olan gençler yaptıkları ortak açıklamada tarifi mümkün olmayan duygular içerisinde olduklarını belirterek, “Vatani görevimizi yerine getirmek için gün sayıyoruz. Malum olduğu üzere askerlik kutsal bir görevdir. Bizde bu kutsal görevimizi yerine getirmek için peygamber ocağına gideceğiz. Bu doğrultuda askere gidecek olmamız vesilesi ile düzenlediğimiz etkinliğe katılan tüm köy halkına teşekkür ederiz” diye konuştular.   Düzenlenen Asker yemeğinin ardından program emekli imam Selami Kansu tarafından yapılan dua ile sona erdi.
Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde askere gidecek gençler için uğurlama töreni düzenlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde askere gidecek gençler için uğurlama töreni düzenlendi.

 

Köy halkının yoğun katılım gösterdiği programda askere gidecek olan gençler için ve Suriye’nin kuzeyinde devam eden “Barış Pınarı Harekatı” operasyonuna katılan Mehmetçikler içinde dualar edildi.

 

Askere gidecek olan gençler yaptıkları ortak açıklamada tarifi mümkün olmayan duygular içerisinde olduklarını belirterek, “Vatani görevimizi yerine getirmek için gün sayıyoruz. Malum olduğu üzere askerlik kutsal bir görevdir. Bizde bu kutsal görevimizi yerine getirmek için peygamber ocağına gideceğiz. Bu doğrultuda askere gidecek olmamız vesilesi ile düzenlediğimiz etkinliğe katılan tüm köy halkına teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

Düzenlenen Asker yemeğinin ardından program emekli imam Selami Kansu tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.