Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir şantiye alanına döndü

İLÇELER 17.06.2020 - 17:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir şantiye alanına döndü

Gülşehir’in makûs kaderini değiştirmek için seferberlik ilan eden Belediye Başkanı Fatih Çiftci, çalışmaları yakından takip ediyor.
  İlçenin her köşesinde çalışmalarla şantiye alanına dönen Gülşehir de, belediye çalışmaları her kesimden takdir toplarken, vatandaşlar da artık geleceğe umutla bakıyor. Kısa sürede ve sistemli bir şekilde yapılan çalışmaları görmezden gelemeyeceklerini belirten vatandaşlar, yıllarca beklenen sıçramanın, Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile gerçekleşeceğine inanıyor.   Gülşehir’in ihyası için gece gündüz demeden çalışmalara devam edilirken, Belediye Başkanı Fatih Çiftci de tüm çalışmaları yakından takip ediyor. Devam eden Sadabad Parkı dolgu ve düzenleme, yol ve kaldırım yapımı, yeni yapılacak parkların zemin çalışmaları, yapımı biten refüjlerde peyzaj,  yeni otopark alanı yapımı, kamelya imalatı ve bakım onarım ünitesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Çiftci, 3 ekskavatör, 5 kepçe, 9 kamyon, 3 forklift  ile sahada 8 ekibin çalıştığını belirterek,  el değmemiş hiçbir köşe bırakmayacaklarını dile getirdi.
Gülşehir’in makûs kaderini değiştirmek için seferberlik ilan eden Belediye Başkanı Fatih Çiftci, çalışmaları yakından takip ediyor.

 

İlçenin her köşesinde çalışmalarla şantiye alanına dönen Gülşehir de, belediye çalışmaları her kesimden takdir toplarken, vatandaşlar da artık geleceğe umutla bakıyor. Kısa sürede ve sistemli bir şekilde yapılan çalışmaları görmezden gelemeyeceklerini belirten vatandaşlar, yıllarca beklenen sıçramanın, Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile gerçekleşeceğine inanıyor.

 

Gülşehir’in ihyası için gece gündüz demeden çalışmalara devam edilirken, Belediye Başkanı Fatih Çiftci de tüm çalışmaları yakından takip ediyor. Devam eden Sadabad Parkı dolgu ve düzenleme, yol ve kaldırım yapımı, yeni yapılacak parkların zemin çalışmaları, yapımı biten refüjlerde peyzaj,  yeni otopark alanı yapımı, kamelya imalatı ve bakım onarım ünitesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Çiftci, 3 ekskavatör, 5 kepçe, 9 kamyon, 3 forklift  ile sahada 8 ekibin çalıştığını belirterek,  el değmemiş hiçbir köşe bırakmayacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.