Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’li Ülkücülerden öğrencilere hediye

SİYASET 03.02.2021 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’li Ülkücülerden öğrencilere hediye

Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı "Çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın " etkinliği kapsamında öğrencilere mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı.
  Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  "Çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın " etkinliği kapsamında öğrencilere mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı.    Gülşehir’de güçlü bir teşkilatlanma ile başarılı işlere imza atan Ülkü Ocakları, Kızılkaya köyünde ki ilkokulda öğrencilerin tamamına mont ve kırtasiye malzemelerini hediye etti.    Hediyeler henüz öğrencilere ulaşmadı. Okullar açıldığında her bir öğrenci masaların üzereine konulan bu hediyeler ile yüz yüze eğitime başlayacak.    Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kılıç konu hakkında; sosyal etkinlik projesi kapsamında Kızılkaya ilkokulu öğrencilerinin salgının zor şartlarında bir nebze de olsun öğrencilerimizin yüzlerini gülümsete bilirsek ne mutlu bizlere. Bu etkinliğimizde bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Gülşehir Ülkü ocakları dünde bugünde yarında sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam edecektir. Var Olsun Ülkü Ocakları” dedi.  
Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı "Çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın " etkinliği kapsamında öğrencilere mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

 

Gülşehir Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı  "Çocuklarımızın yüzünden gülümseme eksik olmasın " etkinliği kapsamında öğrencilere mont ve kırtasiye malzemesi dağıttı. 

 

Gülşehir’de güçlü bir teşkilatlanma ile başarılı işlere imza atan Ülkü Ocakları, Kızılkaya köyünde ki ilkokulda öğrencilerin tamamına mont ve kırtasiye malzemelerini hediye etti. 

 

Hediyeler henüz öğrencilere ulaşmadı. Okullar açıldığında her bir öğrenci masaların üzereine konulan bu hediyeler ile yüz yüze eğitime başlayacak. 

 

Gülşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kılıç konu hakkında; sosyal etkinlik projesi kapsamında Kızılkaya ilkokulu öğrencilerinin salgının zor şartlarında bir nebze de olsun öğrencilerimizin yüzlerini gülümsete bilirsek ne mutlu bizlere. Bu etkinliğimizde bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Nevşehir Ülkü Ocakları İl Başkanı Ali Türker ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum. Gülşehir Ülkü ocakları dünde bugünde yarında sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam edecektir. Var Olsun Ülkü Ocakları” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.