Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'e Şehit Ateşi Düştü

İLÇELER 28.07.2016 - 09:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'e Şehit Ateşi Düştü

Hakkari'nin Depin Polis kontrol noktasına saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 10 polis ve 1 sivil yaralandı.
Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis kontrol noktasına saat 22.30 sıralarında PKK’lı teröristler bombalı araçla saldırıda bulundu.     Şiddetli patlamanın ardından teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.   Hakkari'nin Depin Polis kontrol noktasına saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 10 polis ve 1 sivil yaralandı.   PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan polislerden 2’si, kaldırıldıkları Hakkari Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.     Şehit olan polis memurlarından birinin Gülşehir İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Bekir oğlu Hamza Irmak olduğu öğrenildi. Şehidimizin ailesi Ankara’da ikamet ettiği için (yarın) 29 Temmuz 2016 Cuma günü Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile birlikte şehitler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.     Mantarkayapost Haber Sitesi Ailesi olarak merhuma Allah'tan Rahmet, eş , dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.   
Hakkari'nin Depin Polis kontrol noktasına saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 10 polis ve 1 sivil yaralandı.

Hakkari kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin Polis kontrol noktasına saat 22.30 sıralarında PKK’lı teröristler bombalı araçla saldırıda bulundu.

 

 

Şiddetli patlamanın ardından teröristler, roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

 

Hakkari'nin Depin Polis kontrol noktasına saldırıda 2 polis memuru şehit oldu, 10 polis ve 1 sivil yaralandı.

 

PKK’lı teröristler tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda yaralanan polislerden 2’si, kaldırıldıkları Hakkari Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

 

 

Şehit olan polis memurlarından birinin Gülşehir İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Bekir oğlu Hamza Irmak olduğu öğrenildi. Şehidimizin ailesi Ankara’da ikamet ettiği için (yarın) 29 Temmuz 2016 Cuma günü Cuma namazına müteakip kılınacak cenaze namazı ile birlikte şehitler mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

 

 

Mantarkayapost Haber Sitesi Ailesi olarak merhuma Allah'tan Rahmet, eş , dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.