Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de Köpek Katliamı Yapıldı

GÜNCEL 18.07.2018 - 09:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir’de Köpek Katliamı Yapıldı

Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından Sadabat Parkı’nda köpekler katledildi.
  Geçtiğimiz hafta Acıgöl ilçesinde köpeklerin çöp arabasına bindirilmesi ve sopalarlar köpeklere vurulmasının ardından bu kez de Gülşehir Belediyesi çalışanları Sadabat Parkında akşam saatlerinde köpekleri katletti. Gülşehir Belediyesine ait resmi plakalı araç ile parka gelen görevliler burada bulunan aileler ve çocukların gözleri önünde köpekleri vurarak parktan ayrılması büyük tepkilere neden oldu.   İlçede yaşanan köpek katliamı sonrasında olaya tanık olan bazı vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunurken Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise bu katliam sonrasında sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.
Gülşehir Belediyesi ekipleri tarafından Sadabat Parkı’nda köpekler katledildi.

 

Geçtiğimiz hafta Acıgöl ilçesinde köpeklerin çöp arabasına bindirilmesi ve sopalarlar köpeklere vurulmasının ardından bu kez de Gülşehir Belediyesi çalışanları Sadabat Parkında akşam saatlerinde köpekleri katletti. Gülşehir Belediyesine ait resmi plakalı araç ile parka gelen görevliler burada bulunan aileler ve çocukların gözleri önünde köpekleri vurarak parktan ayrılması büyük tepkilere neden oldu.

 

İlçede yaşanan köpek katliamı sonrasında olaya tanık olan bazı vatandaşlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne suç duyurusunda bulunurken Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ise bu katliam sonrasında sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.