Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi, Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturdu

BELEDİYELER 25.11.2016 - 09:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediyesi, Mezarlık Bilgi Sistemi Oluşturdu

Gülşehir Belediyesi Belediye internet sitesi üzerinden mezarlık bilgi sistemini vatandaşların hizmetine sundu.
Gülşehir Belediyesi Belediye internet sitesi üzerinden mezarlık bilgi sistemini vatandaşların hizmetine sundu.     Vatandaşlar, bu sistemle Belediye internet sitesi üzerinden, vefat etmiş olan yakınlarının mezar yerlerini ada parsel numaralarından bulabilecek. Vefat edenler sisteminde mezar yerlerinin ada pafta ve mezar fotoğrafları görülebilecek.     Gülşehir Belediyesi internet sitesi üzerinde hizmete başlayan sisteminin anlamlı bir hizmet olduğunu söyleyen  Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereği hem ahirete intikal etmiş olan yakınlarımıza, hemşerilerimize karşı vefa borcumuzu ifa etmek, hem de değerli ziyaretçilerimize rehberlik ederek, ziyaretlerinizi huzurlu koşullarda gerçekleştirmenize katkı vermek amacıyla bu sistem oluşturuldu. Mezarlıkta isimleri silinmiş yıpranmış aile bilgileri kaybolmuş olan vatandaşlarımızın mezar bilgilerini Belediyemize bildirerek kayıt altına alabiliriz." dedi.    
Gülşehir Belediyesi Belediye internet sitesi üzerinden mezarlık bilgi sistemini vatandaşların hizmetine sundu.

Gülşehir Belediyesi Belediye internet sitesi üzerinden mezarlık bilgi sistemini vatandaşların hizmetine sundu.

 

 

Vatandaşlar, bu sistemle Belediye internet sitesi üzerinden, vefat etmiş olan yakınlarının mezar yerlerini ada parsel numaralarından bulabilecek. Vefat edenler sisteminde mezar yerlerinin ada pafta ve mezar fotoğrafları görülebilecek.

 

 

Gülşehir Belediyesi internet sitesi üzerinde hizmete başlayan sisteminin anlamlı bir hizmet olduğunu söyleyen  Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "İnsan odaklı hizmet anlayışımız gereği hem ahirete intikal etmiş olan yakınlarımıza, hemşerilerimize karşı vefa borcumuzu ifa etmek, hem de değerli ziyaretçilerimize rehberlik ederek, ziyaretlerinizi huzurlu koşullarda gerçekleştirmenize katkı vermek amacıyla bu sistem oluşturuldu. Mezarlıkta isimleri silinmiş yıpranmış aile bilgileri kaybolmuş olan vatandaşlarımızın mezar bilgilerini Belediyemize bildirerek kayıt altına alabiliriz." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.