MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi işçilere yüzde 16 zam verdi

BELEDİYELER 23.12.2020 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesi işçilere yüzde 16 zam verdi

Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde yüzde 16 oranında zam taraflarca imzalandı.
  Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş sendikası 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin sürekli işçi statüsüne geçmesinin ardından, 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sendikal hak kazanan işçiler için yapılan görüşmelerde 16 zam ve bayram ikramiyeleri konusunda anlaşmaya varıldı. 3 yıllık yapılan sözleşmeden mutlu ayrılan işçi temsilcileri her zaman işçinin yanında olan Belediye Başkanı Fatih Çiftci’ye teşekkür ettiler.   Sözleşmeyi kurban keserek kutlayan işçiler, bir kurban da sağlığına kavuşarak iş başı yapan Belediye Başkanı Fatih Çiftci için kestiler.
Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde yüzde 16 oranında zam taraflarca imzalandı.

 

Gülşehir Belediyesi ile Hizmet İş sendikası 696 sayılı KHK ile taşeron işçilerin sürekli işçi statüsüne geçmesinin ardından, 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sendikal hak kazanan işçiler için yapılan görüşmelerde 16 zam ve bayram ikramiyeleri konusunda anlaşmaya varıldı. 3 yıllık yapılan sözleşmeden mutlu ayrılan işçi temsilcileri her zaman işçinin yanında olan Belediye Başkanı Fatih Çiftci’ye teşekkür ettiler.

 

Sözleşmeyi kurban keserek kutlayan işçiler, bir kurban da sağlığına kavuşarak iş başı yapan Belediye Başkanı Fatih Çiftci için kestiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.