MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Akgençlikten Miraç Kandili Mesajı

İLÇELER 03.05.2016 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Akgençlikten Miraç Kandili Mesajı

Ak Parti Gülşehir Gençlik Kollari Başkanı Yüksel BİLGİÇ’in Miraç Kandili Mesajı yayımladı.
Ak Parti Gülşehir Gençlik Kollari Başkanı Yüksel BİLGİÇ’in Miraç Kandili Mesajı yayımladı.     Başkan BİLGİÇ mesajında dua kapılarının sonuna kadar açıldığı kandillerimizden biri olan mübarek Miraç Kandilini karşılamanın manevi hazzını en güzel şekilde idrak ediyoruz.      Peygamber Efendimizin göğe yükseldiği mübarek Miraç Kandilinde;  İslam âleminin ve aziz milletimizin kardeşliğinin, birliğinin, dirliğinin ve beraberliğinin samimi bağlarla güçlü bir şekilde kenetlenerek devam etmesini en kalbi duygularla temenni ediyorum.   Tum İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” dedi
Ak Parti Gülşehir Gençlik Kollari Başkanı Yüksel BİLGİÇ’in Miraç Kandili Mesajı yayımladı.

Ak Parti Gülşehir Gençlik Kollari Başkanı Yüksel BİLGİÇ’in Miraç Kandili Mesajı yayımladı.

 

 

Başkan BİLGİÇ mesajında dua kapılarının sonuna kadar açıldığı kandillerimizden biri olan mübarek Miraç Kandilini karşılamanın manevi hazzını en güzel şekilde idrak ediyoruz. 

 

 

Peygamber Efendimizin göğe yükseldiği mübarek Miraç Kandilinde;  İslam âleminin ve aziz milletimizin kardeşliğinin, birliğinin, dirliğinin ve beraberliğinin samimi bağlarla güçlü bir şekilde kenetlenerek devam etmesini en kalbi duygularla temenni ediyorum.   Tum İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini tebrik ediyor, ülkemize ve İslam âlemine hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.