MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülen, 'Engelliler toplumuzun ayrılmaz parçaları'

GÜNCEL 03.12.2020 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülen, 'Engelliler toplumuzun ayrılmaz parçaları'

Nevşehir İçin Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Cengiz Gülen, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. 
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İçin Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Cengiz Gülen, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı.    Başkan Gülen, “Birleşmiş Milletler tarafından Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engellilerin topluma kazandırılması, hakları ve yaşam şartlarının daha iyi hale getirilebilmesi açısından önemli bir gündür. Engelliler toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdırlar. Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın haklarına saygı göstermeli, onların sosyal hayatta karşılaştıkları zorlukları ve yaşadıkları sıkıntıları aşmalarına yardımcı olmalı, onlara engelsiz bir yaşam sunmak için çalışmalıyız. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim" diye konuştu.  
Nevşehir İçin Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Cengiz Gülen, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İçin Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Cengiz Gülen, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. 

 

Başkan Gülen, “Birleşmiş Milletler tarafından Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık tarihi, engellilerin topluma kazandırılması, hakları ve yaşam şartlarının daha iyi hale getirilebilmesi açısından önemli bir gündür. Engelliler toplumumuzun ayrılmaz birer parçasıdırlar. Toplum olarak engelli vatandaşlarımızın haklarına saygı göstermeli, onların sosyal hayatta karşılaştıkları zorlukları ve yaşadıkları sıkıntıları aşmalarına yardımcı olmalı, onlara engelsiz bir yaşam sunmak için çalışmalıyız. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutlar, mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini dilerim" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.