MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gözyaşı geceleri yine mest etti

KÜLTÜR-SANAT 04.01.2020 - 23:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gözyaşı geceleri yine mest etti

Türkiye ve Avrupa’da gösterileri büyük ilgi gören Haşim Akten ile Gözyaşı Geceleri Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
  Türkiye ve Avrupa’da gösterileri büyük ilgi gören Haşim Akten ile Gözyaşı Geceleri Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katıldığı program sonunda solunu dolduran Nevşehirliler gözyaşlarına hakim olamadı.   Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.   Gözyaşı Geceleri’nin mimarı Haşim Akten’in, Gözyaşı Kitapları arasında çıkan son yazdığı İhtiyar kitabını sahneye koyduğu ve kendisini oynadığı “Deli - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı programa Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın izlediği program yaklaşık 3 saat sürdü.   Sinevizyon gösterilerinin yanı sıra semazen ekibinin gösterileri ile renklenen gece sonunda Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Haşim Akten’e günün anısına çini bir tabak hediye edildi.   Gözyaşı Geceleri’ni Nevşehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür eden Akten, daha sonra ‘İhitiyar’ adlı son kitabını okuyucuları için imzaladı.
Türkiye ve Avrupa’da gösterileri büyük ilgi gören Haşim Akten ile Gözyaşı Geceleri Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Türkiye ve Avrupa’da gösterileri büyük ilgi gören Haşim Akten ile Gözyaşı Geceleri Nevşehirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın da katıldığı program sonunda solunu dolduran Nevşehirliler gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen program Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 

Gözyaşı Geceleri’nin mimarı Haşim Akten’in, Gözyaşı Kitapları arasında çıkan son yazdığı İhtiyar kitabını sahneye koyduğu ve kendisini oynadığı “Deli - Delidir, Ne Yapsa Yeridir” adlı programa Nevşehirliler büyük ilgi gösterdi.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın izlediği program yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Sinevizyon gösterilerinin yanı sıra semazen ekibinin gösterileri ile renklenen gece sonunda Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Haşim Akten’e günün anısına çini bir tabak hediye edildi.

 

Gözyaşı Geceleri’ni Nevşehirlilerle buluşturan Belediye Başkanı Rasim Arı’ya teşekkür eden Akten, daha sonra ‘İhitiyar’ adlı son kitabını okuyucuları için imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.