Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Görevdeki Bir Rektöre Çirkin İtham ve İddialarda Bulunan Karanlık Odaklar Kimler ?

EĞİTİM 14.11.2016 - 20:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Görevdeki Bir Rektöre Çirkin İtham ve İddialarda Bulunan Karanlık Odaklar Kimler ?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç kararlara imza atmadığını giderayak yanlış işlere imza attığını iddia edenler neyin peşindeler ?
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç konusunda açıklamada bulunmasına rağmen dedikodu ve laflar bitmek bilmiyor.   Peki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin açıklaması neydi ; Muadil  durumdaki 17 kamu üniversitesinin rektörleri ile beraber üniversitemiz rektörü;  Yüksek Öğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığının bilgi ve görüşleri dahilinde,  Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 4. Maddesinin a) bendindeki;"…..Yeni rektör atanıncaya kadar rektör veya vekilinin görevi devam eder"  hükmü uyarınca görevine devam etmektedir. “ Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur denildi.   19 Eylül tarihinde görevini bittiği iddia ederek görevinin başında olan bir Rektörün yaptığı işleri ve imzaları kim yada kimler iş güzarlık olarak algı yaparak kamuoyuna değişik haberler sunuyor.   Daha sonra aynı kişiler ve medya 11 Kasım da Rektör Filiz Kılıç’ın rektörlüğünün bittiğini iddia ediyor.   LALE HABER OLARAK SORUYORUZ    Peki bunu neye hangi kıstasa göre söylüyorlar ?     Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurumunda her kişi gidici olabilir ancak kurumun kalıcılığı esastır ilkesine göre ilerde belkide rektör olması durumu olan bir kişi bu tür haberleri Nevşehir’e ve medyaya kimler vasıtasıyla enjekte ediyor ?   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç kararlara imza atmadığını giderayak yanlış işlere imza attığını iddia edenler neyin peşindeler ?   Unutmamaları gereken bir durumu hatırlatmak isteriz Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinin eğrisiyle düzgünüyle yanlışıyla doğrusuyla bu durumlara gelmesinde katkısı olan Filiz Kılıç’ın kurum bile gözetmeden karalamak kirli bir oyun değil de  nedir ?     Korkak ve Karanlık tipler tarafından asılsız bir şekilde böyle iddialarda bulunanlar neyi amaçlamaktadırlar ? Cumhurbaşkanı atama yapana kadar görevli kişi Prof. Dr. Filiz Kılıç değil midir ?     Nevşehir kulislerine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın imza atmadığı başkalarını yönlendirdiğini veya artık rektör olmadığını iddia edenlere diyoruz ki yüreğiniz yetiyorsa çıkın bunları ispat edin açıklayın ! 
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç kararlara imza atmadığını giderayak yanlış işlere imza attığını iddia edenler neyin peşindeler ?

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç konusunda açıklamada bulunmasına rağmen dedikodu ve laflar bitmek bilmiyor.

 

Peki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin açıklaması neydi ; Muadil  durumdaki 17 kamu üniversitesinin rektörleri ile beraber üniversitemiz rektörü;  Yüksek Öğretim Kurulu(YÖK) Başkanlığının bilgi ve görüşleri dahilinde,  Üniversitelerde Akademik Teşkilat Yönetmeliğinin 4. Maddesinin a) bendindeki;"…..Yeni rektör atanıncaya kadar rektör veya vekilinin görevi devam eder"  hükmü uyarınca görevine devam etmektedir. “ Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur denildi.

 

19 Eylül tarihinde görevini bittiği iddia ederek görevinin başında olan bir Rektörün yaptığı işleri ve imzaları kim yada kimler iş güzarlık olarak algı yaparak kamuoyuna değişik haberler sunuyor.

 

Daha sonra aynı kişiler ve medya 11 Kasım da Rektör Filiz Kılıç’ın rektörlüğünün bittiğini iddia ediyor.

 

LALE HABER OLARAK SORUYORUZ 

 

Peki bunu neye hangi kıstasa göre söylüyorlar ?

 

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi kurumunda her kişi gidici olabilir ancak kurumun kalıcılığı esastır ilkesine göre ilerde belkide rektör olması durumu olan bir kişi bu tür haberleri Nevşehir’e ve medyaya kimler vasıtasıyla enjekte ediyor ?

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi tarafından Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç kararlara imza atmadığını giderayak yanlış işlere imza attığını iddia edenler neyin peşindeler ?

 

Unutmamaları gereken bir durumu hatırlatmak isteriz Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesinin eğrisiyle düzgünüyle yanlışıyla doğrusuyla bu durumlara gelmesinde katkısı olan Filiz Kılıç’ın kurum bile gözetmeden karalamak kirli bir oyun değil de  nedir ?

 

 

Korkak ve Karanlık tipler tarafından asılsız bir şekilde böyle iddialarda bulunanlar neyi amaçlamaktadırlar ? Cumhurbaşkanı atama yapana kadar görevli kişi Prof. Dr. Filiz Kılıç değil midir ?

 

 

Nevşehir kulislerine Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın imza atmadığı başkalarını yönlendirdiğini veya artık rektör olmadığını iddia edenlere diyoruz ki yüreğiniz yetiyorsa çıkın bunları ispat edin açıklayın ! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.