Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme’de Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu Açıldı

NEVŞEHİR 23.11.2017 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme’de Kırsal Turizm Etkinlikleri Kursu Açıldı

Göreme Belediyesi ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafında ortaklaşa düzenlenen Kırsal Turizm Etkinlikleri kursu açıldı.
  Göreme Belediyesinin turizm sektörüne destek amaçlı açtığı kurslara bir yenisi daha eklendi. Göreme Belediyesi ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından turizmcilere yönelik Kırsal Turizm Etkinlikleri kursuna yoğun ilgi yaşandı.   Göreme Belediyesi eğitim sınıfında düzenlenen kursa yaklaşık 25 kişi katılırken, kurs sonunda verilecek olan belge ile turizmciler devlet yatırım ve teşviklerinden yararlanmada bilinçli olmuş olacak.   Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil turizmcilere açılan kursların devam edeceğini söyleyerek, “ Turizm sektörüne katkı sağlayacak birçok alanda destek vermeye devam edeceğiz. Amacımız belediye olarak turizm sektörüne katkı sağlayacak faaliyetlerin artırılmasına yardımcı olmaktır” dedi.
Göreme Belediyesi ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafında ortaklaşa düzenlenen Kırsal Turizm Etkinlikleri kursu açıldı.

 

Göreme Belediyesinin turizm sektörüne destek amaçlı açtığı kurslara bir yenisi daha eklendi. Göreme Belediyesi ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından turizmcilere yönelik Kırsal Turizm Etkinlikleri kursuna yoğun ilgi yaşandı.

 

Göreme Belediyesi eğitim sınıfında düzenlenen kursa yaklaşık 25 kişi katılırken, kurs sonunda verilecek olan belge ile turizmciler devlet yatırım ve teşviklerinden yararlanmada bilinçli olmuş olacak.

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil turizmcilere açılan kursların devam edeceğini söyleyerek, “ Turizm sektörüne katkı sağlayacak birçok alanda destek vermeye devam edeceğiz. Amacımız belediye olarak turizm sektörüne katkı sağlayacak faaliyetlerin artırılmasına yardımcı olmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.