MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi Yeni Su Kuyularının Açılışını Yaptı

BELEDİYELER 05.05.2016 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediyesi Yeni Su Kuyularının Açılışını Yaptı

Nevşehir’in Göreme Kasabasında yeni su kuyuları düzenlenen törenle hizmete girdi.
Nevşehir’in Göreme Kasabasında yeni su kuyuları düzenlenen törenle hizmete girdi.   Nevşehir’in Çardak köyü sınırında kurulan yeni içme suyu kuyularının açılış törenine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Göremeli vatandaş katıldı.       Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, açılışta yaptığı konuşmada, hizmete girecek olan su kuyuları ile Göreme’nin su sorununun çözüldüğünü ve Göreme’nin artık su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.   Toplam 3 su kuyusundan oluşan tesisten ortalama saniyede 35 litre suyun Göreme’ye ulaştırılacağını belirten Cingil, suyun insan hayatındaki önemine değinerek, suyun bulunup Göreme’ye ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.     Yeni içme suyu kuyularının açılışını AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Göremeli vatandaşlar ile birlikte açılış kurdelesini kestiler. 
Nevşehir’in Göreme Kasabasında yeni su kuyuları düzenlenen törenle hizmete girdi.

Nevşehir’in Göreme Kasabasında yeni su kuyuları düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Nevşehir’in Çardak köyü sınırında kurulan yeni içme suyu kuyularının açılış törenine AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Göremeli vatandaş katıldı.

 

 

 

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, açılışta yaptığı konuşmada, hizmete girecek olan su kuyuları ile Göreme’nin su sorununun çözüldüğünü ve Göreme’nin artık su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

 

Toplam 3 su kuyusundan oluşan tesisten ortalama saniyede 35 litre suyun Göreme’ye ulaştırılacağını belirten Cingil, suyun insan hayatındaki önemine değinerek, suyun bulunup Göreme’ye ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Yeni içme suyu kuyularının açılışını AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Göremeli vatandaşlar ile birlikte açılış kurdelesini kestiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.