Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi Bayrak Dağıttı

BELEDİYELER 22.02.2018 - 07:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Göreme Belediyesi Bayrak Dağıttı

Göreme Belediyesi, Afrin’deki ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna katılan Mehmetçiğe destek olmak ve birlik beraberliğe vurgu yapmak amacıyla esnafa Türk Bayrağı dağıttı.
  Göreme Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla, esnafa iş yerlerine ve camii çıkışında evlerine asmaları için Türk bayrağı dağıttı. Ülkeyi terör tehdidinden korumak ve bölgeyi huzura kavuşturmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na vatandaşlar da dualarıyla destek veriyor. Göreme Belediyesi’de, Afrin'de terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı. Bağımsızlığın ve milli birliğin sembolü olan bayrağı alıp öpen ve iş yerlerine asan esnaf, bol bol dua etti. Dağıtılan bayraklardan dolayı esnaf ve vatandaşlar Başkan Cingil’e teşekkür etti. BU GÜZEL DAVRANIŞINDAN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ Dağıtılan bayraktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren emekli Yusuf Demirci, "Göreme Belediyemiz tarafından dağıtılan bayrakları işyerlerimize, evlerimize asarak, bizlerde destek olmaya çalışıyoruz.  Belediyemizin yapmış olduğu bu güzel davranışından dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler Türk milleti olarak Türkü, Kürdü, Arap’ıyla sonuna kadar devletimizin yayındayız. Gerekirse ihtiyaç duyulduğu takdirde bizlerde seve seve cepheye gidip savaşmaya hazırız. Bizler Türk milletiyiz, Türk milletine hiç kimse zincir vuramaz. 7’den 77’ye kadar herkes bu ülkeyi savunmaya hazırdır” dediler.  
Göreme Belediyesi, Afrin’deki ‘Zeytin Dalı’ operasyonuna katılan Mehmetçiğe destek olmak ve birlik beraberliğe vurgu yapmak amacıyla esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

 

Göreme Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla, esnafa iş yerlerine ve camii çıkışında evlerine asmaları için Türk bayrağı dağıttı. Ülkeyi terör tehdidinden korumak ve bölgeyi huzura kavuşturmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na vatandaşlar da dualarıyla destek veriyor. Göreme Belediyesi’de, Afrin'de terör örgütlerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatına destek amacıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı. Bağımsızlığın ve milli birliğin sembolü olan bayrağı alıp öpen ve iş yerlerine asan esnaf, bol bol dua etti. Dağıtılan bayraklardan dolayı esnaf ve vatandaşlar Başkan Cingil’e teşekkür etti.



BU GÜZEL DAVRANIŞINDAN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ



Dağıtılan bayraktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren emekli Yusuf Demirci, "Göreme Belediyemiz tarafından dağıtılan bayrakları işyerlerimize, evlerimize asarak, bizlerde destek olmaya çalışıyoruz.  Belediyemizin yapmış olduğu bu güzel davranışından dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. Bizler Türk milleti olarak Türkü, Kürdü, Arap’ıyla sonuna kadar devletimizin yayındayız. Gerekirse ihtiyaç duyulduğu takdirde bizlerde seve seve cepheye gidip savaşmaya hazırız. Bizler Türk milletiyiz, Türk milletine hiç kimse zincir vuramaz. 7’den 77’ye kadar herkes bu ülkeyi savunmaya hazırdır” dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.