MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediye Başkanı Eren'den kadın çalışanlara çiçek

BELEDİYELER 08.03.2021 - 13:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme Belediye Başkanı Eren'den kadın çalışanlara çiçek

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Belediyede, Aile Sağlık Merkezi ve Kuran Kursu’nda çalışan kadınlara çiçek hediye etti.
  Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Göreme Belediyesi’nde görev yapan kadın personellerin yanı sıra Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor ve hemşireler ile Kuran Kursunda görevli öğreticilere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek hediye etti.   Belediye Başkanı Eren açıklamasında, “Kadın belediye personellerimizin, belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezi doktorumuzun ve hemşirelerimizin, Kuran Kursu öğretmenimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladım. Bu velisi ile tekrardan değerli bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Belediyede, Aile Sağlık Merkezi ve Kuran Kursu’nda çalışan kadınlara çiçek hediye etti.

 

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Göreme Belediyesi’nde görev yapan kadın personellerin yanı sıra Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor ve hemşireler ile Kuran Kursunda görevli öğreticilere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çiçek hediye etti.

 

Belediye Başkanı Eren açıklamasında, “Kadın belediye personellerimizin, belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Aile Sağlığı Merkezi doktorumuzun ve hemşirelerimizin, Kuran Kursu öğretmenimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladım. Bu velisi ile tekrardan değerli bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.