MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göre'de TOKİ konutları teslim ediliyor

GÜNCEL 27.11.2020 - 11:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göre'de TOKİ konutları teslim ediliyor

Nevşehir Merkeze bağlı Göre kasabasında toplu konut idaresi başkanlığı ve Göre belediyesi işbirliğiyle yaptırılan konutların teslim edilmeye başlanacağı bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Göre kasabasında toplu konut idaresi başkanlığı ve Göre belediyesi işbirliğiyle yaptırılan konutların teslim edilmeye başlanacağı bildirildi.     Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 01 Aralık Salı gününden itibaren TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslimine başlanacağı belirtti.     Başkan Topçu, kasaba halkının uzun yıllar konut ihtiyacını giderecek olan 226 adet konutun hak sahiplerine teslim tarihlerinin TOKİ'nin internet sitesinde de yayınlandığını ifade etti.    
Nevşehir Merkeze bağlı Göre kasabasında toplu konut idaresi başkanlığı ve Göre belediyesi işbirliğiyle yaptırılan konutların teslim edilmeye başlanacağı bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Göre kasabasında toplu konut idaresi başkanlığı ve Göre belediyesi işbirliğiyle yaptırılan konutların teslim edilmeye başlanacağı bildirildi.  

 

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 01 Aralık Salı gününden itibaren TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslimine başlanacağı belirtti.  

 

Başkan Topçu, kasaba halkının uzun yıllar konut ihtiyacını giderecek olan 226 adet konutun hak sahiplerine teslim tarihlerinin TOKİ'nin internet sitesinde de yayınlandığını ifade etti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.