MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göğdemir tek listeyle yeniden aday

SİYASET 07.09.2020 - 12:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göğdemir tek listeyle yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri hafta sonunda yapılacak olan Merkez ilçe kongresi ile tamamlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri hafta sonunda yapılacak olan Merkez ilçe kongresi ile tamamlanıyor.    12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan merkez ilçe kongresinde Başkan Gökhan Göğdemir parti genel merkezinin aldığı kongrelere tek liste halinde çıkılması kararıyla birlikte yeniden bu göreve aday.     26 Kasım 2018 tarihinde dönemin merkez ilçe başkanı Mustafa Ceviz'in il genel meclisi adayı olması nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından bu göreve getirilen Başkan Göğdemir, hafta sonunda pandemi tedbirleri kapsamında yapılacak olan merkez ilçe kongresinde beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile yeniden göreve talip olacak. 
Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri hafta sonunda yapılacak olan Merkez ilçe kongresi ile tamamlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisinde ilçe kongreleri hafta sonunda yapılacak olan Merkez ilçe kongresi ile tamamlanıyor. 

 

12 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan merkez ilçe kongresinde Başkan Gökhan Göğdemir parti genel merkezinin aldığı kongrelere tek liste halinde çıkılması kararıyla birlikte yeniden bu göreve aday.  

 

26 Kasım 2018 tarihinde dönemin merkez ilçe başkanı Mustafa Ceviz'in il genel meclisi adayı olması nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından bu göreve getirilen Başkan Göğdemir, hafta sonunda pandemi tedbirleri kapsamında yapılacak olan merkez ilçe kongresinde beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile yeniden göreve talip olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.