Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

GMYO ile işbirliği protokolü imzalandı

EĞİTİM 25.12.2020 - 13:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

GMYO ile işbirliği protokolü imzalandı

Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftci ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural Uygun taraflar adına protokol imzaladılar.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftci ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural  Uygun taraflar adına protokol imzaladılar.     Mesleki gelişime yönelik Şehit Ömer Halisdemir M.T.A.L Muhasebe bölümü öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Finans öğrencilerinin karşılıklı bilgi alışverişleri ve gelişimleri için öğrencilerin istihdamına yönelik sorunlar, çözüm önerileri ve sosyal sorumluluk projeleri, mesleki gelişim faaliyetlerini yürütmek ana konular olarak belirlendi. 
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftci ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural Uygun taraflar adına protokol imzaladılar.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çiftci ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural  Uygun taraflar adına protokol imzaladılar.  

 

Mesleki gelişime yönelik Şehit Ömer Halisdemir M.T.A.L Muhasebe bölümü öğrencileri ile Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Finans öğrencilerinin karşılıklı bilgi alışverişleri ve gelişimleri için öğrencilerin istihdamına yönelik sorunlar, çözüm önerileri ve sosyal sorumluluk projeleri, mesleki gelişim faaliyetlerini yürütmek ana konular olarak belirlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.