Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, “Milletimiz İradesine ve Geleceğine Sahip Çıktı”

SİYASET 16.07.2016 - 18:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, “Milletimiz İradesine ve Geleceğine Sahip Çıktı”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada darbe girişimine karşı milletimiz iradesine ve geleceğine sahip çıktı dedi.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada darbe girişimine karşı milletimiz iradesine ve geleceğine sahip çıktı dedi.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada, “Şanlı ordumuzda yuvalanmış bir çete tarafından 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla birlikte hem Nevşehir’de hem bütün Türkiye’de yüz binler sokağa döküldü. Ülkemize yönelik bu hain girişim önce milletimiz sonra da güvenlik güçlerimiz tarafından bastırılmıştır.   Masum halkın üzerine helikopterlerden, tanklardan ateş açtıracak kadar alçalan bu hainler önümüzdeki günlerde Peygamber ocağı şanlı Türk ordusundan hızla temizlenecektir. Türkiye’de bir daha ‘Adnan Menderes’ vakıası yaşanmayacaktır. Çağrımıza kulak vererek meydanlara inen her siyasi partiden Nevşehirli gece yarısından sabah ezanına kadar bizi yalnız bırakmadı, her birine müteşekkiriz. Sabaha kadar süren tekbirlerle, dualarla devam eden kutlu toplantımız inşallah dualarımızın kabulüyle neticelenmiştir. Şundan herkes emin olsun ki seçtiğiniz vekiliniz olarak sizin verdiğiniz vekaleti kanımız pahasına koruyacağız.   Artık Türkiye eski Türkiye değildir, dipçikle hizaya sokulan ülke çok geçmişte kalmıştır. Toplumun her kesimi tekbirlerle, gözyaşlarıyla Allah’tan yardım dilemiş ve millet artık kendi kaderine el koyduğunu göstermiştir. Allah bir daha bu aziz millete bugünlerin benzerlerini yaşatmasın” dedi. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada darbe girişimine karşı milletimiz iradesine ve geleceğine sahip çıktı dedi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada darbe girişimine karşı milletimiz iradesine ve geleceğine sahip çıktı dedi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider yaptığı açıklamada, “Şanlı ordumuzda yuvalanmış bir çete tarafından 15 Temmuz gecesi başlatılan darbe girişimi sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla birlikte hem Nevşehir’de hem bütün Türkiye’de yüz binler sokağa döküldü. Ülkemize yönelik bu hain girişim önce milletimiz sonra da güvenlik güçlerimiz tarafından bastırılmıştır.

 

Masum halkın üzerine helikopterlerden, tanklardan ateş açtıracak kadar alçalan bu hainler önümüzdeki günlerde Peygamber ocağı şanlı Türk ordusundan hızla temizlenecektir. Türkiye’de bir daha ‘Adnan Menderes’ vakıası yaşanmayacaktır. Çağrımıza kulak vererek meydanlara inen her siyasi partiden Nevşehirli gece yarısından sabah ezanına kadar bizi yalnız bırakmadı, her birine müteşekkiriz. Sabaha kadar süren tekbirlerle, dualarla devam eden kutlu toplantımız inşallah dualarımızın kabulüyle neticelenmiştir. Şundan herkes emin olsun ki seçtiğiniz vekiliniz olarak sizin verdiğiniz vekaleti kanımız pahasına koruyacağız.

 

Artık Türkiye eski Türkiye değildir, dipçikle hizaya sokulan ülke çok geçmişte kalmıştır. Toplumun her kesimi tekbirlerle, gözyaşlarıyla Allah’tan yardım dilemiş ve millet artık kendi kaderine el koyduğunu göstermiştir. Allah bir daha bu aziz millete bugünlerin benzerlerini yaşatmasın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.