MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizligider, ‘Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor’

SİYASET 21.02.2018 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizligider, ‘Gülşehir Yeni Gençlik Merkezine Kavuşuyor’

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Gülşehir’de hizmet veren Gençlik Merkezinin yakın zamanda yeni binasına taşınacağı müjdesini verdi.
  AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir’de yapılan çalışmalar sonrasında Gençlik Merkezinin yeni binasına kavuşacağını ifade ederken şunları kaydetti;   ‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet veremeyen gençlik merkezimiz yeni binasına taşınıyor.   Yaklaşık 10 yıldır yapılması beklenen ancak yer konusunun çözülememesi nedeniyle geciken yeni gençlik merkezimiz, bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda yer tahsisinin yapılmasıyla modern ve yeni binasına taşınacak. Mülkiyeti Hazineye ait ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmiş olan Cumhuriyet Mahallesindeki eski Tomurcuk Anaokulu binasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ‘Gençlik Merkezi’ olarak tahsis edilmesine dair işlemler başlatıldı. Birkaç gün içinde tadilat çalışmaları başlayacak ve yeni gençlik merkezi binamız en kısa sürede Gülşehir ilçemize kazandırılacak.   Ülke genelinde yaptığı stadyumlar, spor tesisleri ve gençlik merkezleri ile gençliğe ve geleceğimize yatırım yapan AK Parti hükümetimize, ilgili bakanlıklarımıza teşekkür ediyor, gençlerimize, öğrencilerimize ve Gülşehirli hemşerilerimize hizmet verecek olan gençlik merkezinin hayırlı olmasını diliyorum.’
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, Gülşehir’de hizmet veren Gençlik Merkezinin yakın zamanda yeni binasına taşınacağı müjdesini verdi.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider Gülşehir’de yapılan çalışmalar sonrasında Gençlik Merkezinin yeni binasına kavuşacağını ifade ederken şunları kaydetti;

 

‘Ülkemizin ilk gençlik merkezlerinden birine sahip olan Gülşehir ilçemizde fiziki şartları nedeniyle sağlık hizmet veremeyen gençlik merkezimiz yeni binasına taşınıyor.

 

Yaklaşık 10 yıldır yapılması beklenen ancak yer konusunun çözülememesi nedeniyle geciken yeni gençlik merkezimiz, bakanlık nezdinde yaptığımız girişimler sonucunda yer tahsisinin yapılmasıyla modern ve yeni binasına taşınacak. Mülkiyeti Hazineye ait ve Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmiş olan Cumhuriyet Mahallesindeki eski Tomurcuk Anaokulu binasının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze ‘Gençlik Merkezi’ olarak tahsis edilmesine dair işlemler başlatıldı. Birkaç gün içinde tadilat çalışmaları başlayacak ve yeni gençlik merkezi binamız en kısa sürede Gülşehir ilçemize kazandırılacak.

 

Ülke genelinde yaptığı stadyumlar, spor tesisleri ve gençlik merkezleri ile gençliğe ve geleceğimize yatırım yapan AK Parti hükümetimize, ilgili bakanlıklarımıza teşekkür ediyor, gençlerimize, öğrencilerimize ve Gülşehirli hemşerilerimize hizmet verecek olan gençlik merkezinin hayırlı olmasını diliyorum.’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.