MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gizli Fetöcüleri Tanımanın Yolu

GÜNCEL 20.07.2016 - 17:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gizli Fetöcüleri Tanımanın Yolu

Hatırlanacağı üzere Kur'an'da Hz. Musa'ya iman eden Yahudiler öküz-inek (bakara) kesmekle emredilmişler.
Hatırlanacağı  üzere Kur'an'da Hz. Musa'ya iman eden Yahudiler öküz-inek (bakara) kesmekle emredilmişler.  Bu olayın bir çok imani hikmetleri olduğu kadar bir hikmeti de kalplerinde eski tapındıkları, değer verdikleri, kutsallaştırdıkları öküze karşı bir sempati, bağlılık ve itaat duygularının test edilmesiydi. Her ne kadar Allah dışında tüm varlıkları kutsallaştırmayı inkar etse de Yahudiler öküz kurban etmekte bir hayli zorlanmışlardı.  Fethullahçılar da tıpkı Yahudiler gibi kalplerinde sevgisini barındırdıkları Fethullah'a en ufak toz kondurmuyorlar.  Yahudilerde "Tepki alacağın konularda araziye uyma" davranışı Fethullahçılarda had safhada... Yerine göre İslamcı, Kemalist, Solcu, Komünist, Liberal, Alevi olmakta zorlanmadıklarını görüyoruz.  GÜLEN ALEYHİNE  KONUŞMAZLAR 15 Temmuz'da başarısız darbe kalkışmasıyla halkın tepkisini alan Fethullahçılar bir anda kabuk değiştirdi. Abilerinden gelen mesaj uyarınca herkesten daha fazla darbeyi lanetliyor, milletle birlikte meydanlara iniyor, çok sıkıştıkları yerde de "Yaşa Erdoğan!" deyip tezahüratlar yapıyorlar.  Ama dikkat edin! Bunu yaparken Fethullah Gülen teröristine en ufak laf etmiyorlar.  MECBUR KALMADIKÇA ERDOĞAN'I ÖVMEZLER Yani tıpkı Yahudiler gibi Öküzü (Fethullah'ı) kurban etmiyor, laf etmiyor, aleyhinde konuşmuyorlar. Fethullahçıların sosyal paylaşımlarına iyi bakın. Hepinizden fazla darbeyi kınar, lanetler, bazen Erdoğan ve Ak Partiden paylaşım yaparlar. Ama asla Fethullah Gülen teröristi aleyhine tek yazı, resim paylaşımı yapmazlar. Mecbur kalmadıkça da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'yi övmezler. Bu kuralı şahıslar dışında haber siteleri için de uyarlayabilirsiniz. TAKİP ETTİĞİNİZ HABER SİTESİNE DİKKAT EDİN! DARBEYİ LANETLİYOR. OLANI BİTENİ AN BE AN VERİYOR. AMA FETHULLAH GÜLEN ALEYHİNE TEK BİR HABER BULAMIYORSANIZ O SİTE, "DİNİ VEYA DİN KARŞITI DA OLSA" GÜLENCİ BİR SİTEDİR. Bu gerçeği ortaya koyarcasına dün abilerden şu ikaz kendilerine gitti:        Kaynak : Yeniakit
Hatırlanacağı üzere Kur'an'da Hz. Musa'ya iman eden Yahudiler öküz-inek (bakara) kesmekle emredilmişler.

Hatırlanacağı  üzere Kur'an'da Hz. Musa'ya iman eden Yahudiler öküz-inek (bakara) kesmekle emredilmişler. 



Bu olayın bir çok imani hikmetleri olduğu kadar bir hikmeti de kalplerinde eski tapındıkları, değer verdikleri, kutsallaştırdıkları öküze karşı bir sempati, bağlılık ve itaat duygularının test edilmesiydi.



Her ne kadar Allah dışında tüm varlıkları kutsallaştırmayı inkar etse de Yahudiler öküz kurban etmekte bir hayli zorlanmışlardı. 



Fethullahçılar da tıpkı Yahudiler gibi kalplerinde sevgisini barındırdıkları Fethullah'a en ufak toz kondurmuyorlar. 



Yahudilerde "Tepki alacağın konularda araziye uyma" davranışı Fethullahçılarda had safhada...



Yerine göre İslamcı, Kemalist, Solcu, Komünist, Liberal, Alevi olmakta zorlanmadıklarını görüyoruz. 



GÜLEN ALEYHİNE  KONUŞMAZLAR

15 Temmuz'da başarısız darbe kalkışmasıyla halkın tepkisini alan Fethullahçılar bir anda kabuk değiştirdi. Abilerinden gelen mesaj uyarınca herkesten daha fazla darbeyi lanetliyor, milletle birlikte meydanlara iniyor, çok sıkıştıkları yerde de "Yaşa Erdoğan!" deyip tezahüratlar yapıyorlar. 

Ama dikkat edin! Bunu yaparken Fethullah Gülen teröristine en ufak laf etmiyorlar. 

MECBUR KALMADIKÇA ERDOĞAN'I ÖVMEZLER

Yani tıpkı Yahudiler gibi Öküzü (Fethullah'ı) kurban etmiyor, laf etmiyor, aleyhinde konuşmuyorlar. Fethullahçıların sosyal paylaşımlarına iyi bakın. Hepinizden fazla darbeyi kınar, lanetler, bazen Erdoğan ve Ak Partiden paylaşım yaparlar. Ama asla Fethullah Gülen teröristi aleyhine tek yazı, resim paylaşımı yapmazlar. Mecbur kalmadıkça da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ak Parti'yi övmezler.

Bu kuralı şahıslar dışında haber siteleri için de uyarlayabilirsiniz.

TAKİP ETTİĞİNİZ HABER SİTESİNE DİKKAT EDİN! DARBEYİ LANETLİYOR. OLANI BİTENİ AN BE AN VERİYOR. AMA FETHULLAH GÜLEN ALEYHİNE TEK BİR HABER BULAMIYORSANIZ O SİTE, "DİNİ VEYA DİN KARŞITI DA OLSA" GÜLENCİ BİR SİTEDİR.

Bu gerçeği ortaya koyarcasına dün abilerden şu ikaz kendilerine gitti: 

 

 

 

Kaynak : Yeniakit

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.