Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanından Nevşehir Ziyareti

SPOR 22.02.2018 - 07:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlik Hizmetleri Daire Başkanından Nevşehir Ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil BEDİR den ilimize ziyaret.
  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Gençlik Merkezi Müdürleri tarafından karşılanan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ve beraberindeki liderler Acıgöl Gençlik Merkezi ziyareti ile başladılar. Acıgöl Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ardından Gülşehir’de Gençlik Merkezine dönüştürülecek olan binada incelemelerde bulunarak  Gençlik Merkezini ziyaret etti.   Daha sonra Nevşehir Gençlik Merkezinde kitap okuma halkaları etkinliğine katılarak gençlerle kitap kritiği yaptıktan sonra kulüp  çalışmalarında gençlere ortak oldular. Nevşehir Gençlik Merkezi ziyareti sonrası Ürgüp Gençlik Merkezinde sokak oyunları etkinliğine katılarak Ürgüp Gençlik Merkezinde faaliyetler hakkında bilgi alarak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil BEDİR den ilimize ziyaret.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Gençlik Merkezi Müdürleri tarafından karşılanan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ve beraberindeki liderler Acıgöl Gençlik Merkezi ziyareti ile başladılar. Acıgöl Gençlik Merkezi faaliyetleri hakkında bilgi alan Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir ardından Gülşehir’de Gençlik Merkezine dönüştürülecek olan binada incelemelerde bulunarak  Gençlik Merkezini ziyaret etti.

 

Daha sonra Nevşehir Gençlik Merkezinde kitap okuma halkaları etkinliğine katılarak gençlerle kitap kritiği yaptıktan sonra kulüp  çalışmalarında gençlere ortak oldular. Nevşehir Gençlik Merkezi ziyareti sonrası Ürgüp Gençlik Merkezinde sokak oyunları etkinliğine katılarak Ürgüp Gençlik Merkezinde faaliyetler hakkında bilgi alarak çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.