Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gelecek Partisi İl Başkanlığına Ömer Yasakçı atandı

SİYASET 05.03.2021 - 09:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gelecek Partisi İl Başkanlığına Ömer Yasakçı atandı

Gelecek Partisi Nevşehir İl Başkanlığına AK Parti’den istifa eden Ömer Yasakçı atandı.
  AK Parti Avanos İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Ömer Yasakçı bir süre önce partisinden istifa etmesinin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Abdullah Davutoğlu tarafından Nevşehir İl Başkanlığı görevine atandı.   Gelecek Partisi İl Başkanlığına atanan Ömer Yasakçı kısa süre içerisinde partisinin yönetim kurulunu hazırlamasının ardından çalışmalara başlayacağı öğrenildi.   Ömer Yasakçı kimdir?   1984 doğumlu olan Ömer Yasakçı, Avanos Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda ilk öğretim eğitimini, Avanos İmamhatip Lisesinde ise orta okul ve lise öğrenimi tamamlamıştır. Nevşehir Hacıbektaş-i Veli Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünde yüksek öğrenimine devam etmektedir. Askerlik hizmetini 2004 yılında yerine getirdikten sonra, Turizm  sektöründe faaliyetine başlamış olup halen aynı sektörde  çalışmaya devam etmektedir .Uzun yıllar çeşitli firmalarda üst düzey  yöneticilik yaptıktan sonra, aynı alnda şahsi işletmesini açarak turizm faaliyetlerine devam etmiştir.  Evli ve 3 çocuk babası olan Ömer Yasakçı,  birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir gelecek inşa etmek üzere; ilçelerde, beldelerde, köylerde ve il yönetim kurulunda görev almak isteyen yol arkadaşları ile görüşmeye ve en önemlisi hayır dualarını almak üzere görüşmeye vazife bilinciyle gönüllüdür .Hizmet bilincinde hareket eden Ömer Yasakçı yeni bir gelecek inşa etme bilinciyle ,birlik ve beraberlik içinde varlık göstermeye hazır ve gönüllüdür .
Gelecek Partisi Nevşehir İl Başkanlığına AK Parti’den istifa eden Ömer Yasakçı atandı.

 

AK Parti Avanos İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Ömer Yasakçı bir süre önce partisinden istifa etmesinin ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Abdullah Davutoğlu tarafından Nevşehir İl Başkanlığı görevine atandı.

 

Gelecek Partisi İl Başkanlığına atanan Ömer Yasakçı kısa süre içerisinde partisinin yönetim kurulunu hazırlamasının ardından çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

 

Ömer Yasakçı kimdir?

 

1984 doğumlu olan Ömer Yasakçı, Avanos Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda ilk öğretim eğitimini, Avanos İmamhatip Lisesinde ise orta okul ve lise öğrenimi tamamlamıştır. Nevşehir Hacıbektaş-i Veli Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünde yüksek öğrenimine devam etmektedir.

Askerlik hizmetini 2004 yılında yerine getirdikten sonra, Turizm  sektöründe faaliyetine başlamış olup halen aynı sektörde  çalışmaya devam etmektedir .Uzun yıllar çeşitli firmalarda üst düzey  yöneticilik yaptıktan sonra, aynı alnda şahsi işletmesini açarak turizm faaliyetlerine devam etmiştir.

 Evli ve 3 çocuk babası olan Ömer Yasakçı,  birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir gelecek inşa etmek üzere; ilçelerde, beldelerde, köylerde ve il yönetim kurulunda görev almak isteyen yol arkadaşları ile görüşmeye ve en önemlisi hayır dualarını almak üzere görüşmeye vazife bilinciyle gönüllüdür .Hizmet bilincinde hareket eden Ömer Yasakçı yeni bir gelecek inşa etme bilinciyle ,birlik ve beraberlik içinde varlık göstermeye hazır ve gönüllüdür .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.