MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Geleceğe nefes kampanyası Avanos'ta devam ediyor

İLÇELER 09.04.2021 - 10:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Geleceğe nefes kampanyası Avanos'ta devam ediyor

Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti.    Ziyarette Kaymakam Olgun Öner’i Okul Müdürü Cumhur Ay ve öğretmenler karşıladı. Okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam sonrasında sınıfları gezdi.    Kaymakam girdiği sınıflarda öğrencilerle tek tek sohbet ederek onlara sorular sorup derslerine ortak oldu.     “Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Kaymakam Olgun Öner öğrencilere geri dönüşüm malzemelerinden üretilmiş saksı ve karaçam tohumu dağıtarak ormanların yaşadığımız dünya için öneminden bahsederek fidan yetiştirmenin önemine değindi. Öğrencilerden istekleri olup olmadığını soran Kaymakam sonrasında öğrencilere ayrıca kolonya ve dezenfektan hediye etti.    Ziyaretlerde Kaymakam Olgun Öner’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek'te eşlik etti. 
Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Avanos İlçe Kaymakamı Olgun Öner, Avanos Cumhuriyet İlkokulunu ziyaret etti. 

 

Ziyarette Kaymakam Olgun Öner’i Okul Müdürü Cumhur Ay ve öğretmenler karşıladı. Okulun genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam sonrasında sınıfları gezdi. 

 

Kaymakam girdiği sınıflarda öğrencilerle tek tek sohbet ederek onlara sorular sorup derslerine ortak oldu.  

 

“Geleceğe Nefes” kampanyası kapsamında Kaymakam Olgun Öner öğrencilere geri dönüşüm malzemelerinden üretilmiş saksı ve karaçam tohumu dağıtarak ormanların yaşadığımız dünya için öneminden bahsederek fidan yetiştirmenin önemine değindi. Öğrencilerden istekleri olup olmadığını soran Kaymakam sonrasında öğrencilere ayrıca kolonya ve dezenfektan hediye etti. 

 

Ziyaretlerde Kaymakam Olgun Öner’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Örtlek'te eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.