MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gaznevi Cami Kuran Kursu Öğrencileri Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 12.08.2018 - 13:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gaznevi Cami Kuran Kursu Öğrencileri Kardelen Koleji’ni Ziyaret Etti

Gaznevi Camii'nde Yaz kuran Kurslarına gelen yaklaşık 215 öğrenci etkinlik ve aktivitelerle dolu dolu bir kurs dönemi geçiriyorlar.
  Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan ve Mustafa Akgüneş ve Yusuf Akkuş Yaz Kuran Kursuna gelen öğrencilere bir çok etkinlik yaptırıyor.Bunlardan en son yapılan etkinliklerden  biriside  camiye gelen öğrencilerine  Kardelen Kolejinde Futsal maçı yaptılar.Camiden Kardelen Koleji servisiyle alınan öğrenciler koleji gezdiler,Futsal maçı yaptılar ve maç sonunda yemek yediler.Daha sonra yine okulun servisi ile öğle namazına Gaznevi Camii'ne  geri geldiler.   Kardelen Koleji okul idarecileri Gaznevi Camiiinden gelen Yaz Kuran Kursu öğrencileri ile yakından ilgilendiler,okul hakkında bilgiler verdiler.   Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan bu etkinlik için , gösterdikleri ilgi ve alaka için,öğrencilerine bu imkanı verdikleri için ,Kardelen Koleji idaresine, Orta Okul Müdürü Faruk Çamcı’ya ,Barış Bağcı’ya teşekkür etti.
Gaznevi Camii'nde Yaz kuran Kurslarına gelen yaklaşık 215 öğrenci etkinlik ve aktivitelerle dolu dolu bir kurs dönemi geçiriyorlar.

 

Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan ve Mustafa Akgüneş ve Yusuf Akkuş Yaz Kuran Kursuna gelen öğrencilere bir çok etkinlik yaptırıyor.Bunlardan en son yapılan etkinliklerden  biriside  camiye gelen öğrencilerine  Kardelen Kolejinde Futsal maçı yaptılar.Camiden Kardelen Koleji servisiyle alınan öğrenciler koleji gezdiler,Futsal maçı yaptılar ve maç sonunda yemek yediler.Daha sonra yine okulun servisi ile öğle namazına Gaznevi Camii'ne  geri geldiler.

 

Kardelen Koleji okul idarecileri Gaznevi Camiiinden gelen Yaz Kuran Kursu öğrencileri ile yakından ilgilendiler,okul hakkında bilgiler verdiler.

 

Gaznevi Camii İmam Hatibi Ali Özcan bu etkinlik için , gösterdikleri ilgi ve alaka için,öğrencilerine bu imkanı verdikleri için ,Kardelen Koleji idaresine, Orta Okul Müdürü Faruk Çamcı’ya ,Barış Bağcı’ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.