MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Futbolda FETÖ Operasyonu !

SPOR 24.08.2016 - 18:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Futbolda FETÖ Operasyonu !

Galatasaraylı eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.
Galatasaraylı eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.       Futbolda Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması gerçekleştirdikleri gerekçesiyle Galatasaray'ın dört eski futbolcusu Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi. Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alındı. Diğer üç ismin ise yurt dışında olduğu tespit edildi.       İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma başlattı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan Hakan Şükür hakkında yurt dışında olduğu tespit edilince yakalama kararı çıkarıldı. Şükür'ün ev ve adreslerinde arama yapıldı.       Son dönemde yazılı ve görsel basında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında FETÖ/PDY ile irtibatları olduğuna ilişkin çıkan birçok bilgi ve belgeyi delil kabul eden Savcı Baygın, bu üç eski futbolcuyu da Hakan Şükür'ün şüpheli olduğu 'Futbolda Fethullahçı Yapılanma' soruşturmasına dahil etti.       İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne talimat verip delil toplanmasını isteyen Savcı Mehmet Şenay Baygın, polisin çalışmasını tamamlaması ardından operasyon için bugün sabah saatlerinde düğmeye bastı. Hakan Şükür'ün yanı sıra Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında 'Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye oldukları' iddiasıyla gözaltı kararı verdi.     İsmail Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınırken diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi. Demiriz ve diğer şüphelilerin evlerinde arama gerçekleştirildi.  
Galatasaraylı eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.

Galatasaraylı eski futbolcular Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

 

Futbolda Fethullahçı Terör Örgütü yapılanması gerçekleştirdikleri gerekçesiyle Galatasaray'ın dört eski futbolcusu Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında gözaltı kararı verildi. Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alındı. Diğer üç ismin ise yurt dışında olduğu tespit edildi.

 

 

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturma başlattı. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Mehmet Şenay Baygın tarafından yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz hafta 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan Hakan Şükür hakkında yurt dışında olduğu tespit edilince yakalama kararı çıkarıldı. Şükür'ün ev ve adreslerinde arama yapıldı.

 

 

 

Son dönemde yazılı ve görsel basında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında FETÖ/PDY ile irtibatları olduğuna ilişkin çıkan birçok bilgi ve belgeyi delil kabul eden Savcı Baygın, bu üç eski futbolcuyu da Hakan Şükür'ün şüpheli olduğu 'Futbolda Fethullahçı Yapılanma' soruşturmasına dahil etti.

 

 

 

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne talimat verip delil toplanmasını isteyen Savcı Mehmet Şenay Baygın, polisin çalışmasını tamamlaması ardından operasyon için bugün sabah saatlerinde düğmeye bastı. Hakan Şükür'ün yanı sıra Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında 'Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye oldukları' iddiasıyla gözaltı kararı verdi.

 

 

İsmail Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınırken diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi. Demiriz ve diğer şüphelilerin evlerinde arama gerçekleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.