MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Kapadokya’da Eğlenceye Hazır mısınız?

NEVŞEHİR 22.04.2016 - 12:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Kapadokya’da Eğlenceye Hazır mısınız?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli ve keyifli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Forum Kapadokya, tüm çocukları ödüllü yarışmalar ve animasyonlarla dolu eğlenceli bir güne davet ediyor.     Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden güzel etkinliklerle minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Forum Kapadokya, 23 Nisan Cumartesi günü 15.00 – 19.00 saatleri arasında sandalye kapmacadan balon patlatmacaya, mumlayamadan jengaya, mini basketboldan penguen yürüyüşüne, twisterdan mini dans şovuna kadar renkli aktiviteler ile çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.     Ayrıca 23 Nisan Cumartesi günü Forum İstanbul’a seyahat kazanan talihliler açıklanacak. Geçtiğimiz haftalarda tişört tasarlama atölyesine katılan çocukların fotoğrafları arasından random.org ile yapılan çekiliş sonucunda kazanan miniklere, kendisine eşlik edecek ebeveyni ile birlikte uçak biletleri verilecek; şanslı aile Forum İstanbul’daki Legoland, Aquvarium, Jurassic Land’de bir gün boyunca sınırsız eğlenecek.     Hem eğlendiren hem de kazandıran, bol aktiviteli bir 23 Nisan geçirmek için Forum Kapadokya’ya davetlisiniz.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli ve keyifli etkinliklerle kutlamaya hazırlanan Forum Kapadokya, tüm çocukları ödüllü yarışmalar ve animasyonlarla dolu eğlenceli bir güne davet ediyor.

 

 

Nevşehir'in modern alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kapadokya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birbirinden güzel etkinliklerle minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Forum Kapadokya, 23 Nisan Cumartesi günü 15.00 – 19.00 saatleri arasında sandalye kapmacadan balon patlatmacaya, mumlayamadan jengaya, mini basketboldan penguen yürüyüşüne, twisterdan mini dans şovuna kadar renkli aktiviteler ile çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

 

 

Ayrıca 23 Nisan Cumartesi günü Forum İstanbul’a seyahat kazanan talihliler açıklanacak. Geçtiğimiz haftalarda tişört tasarlama atölyesine katılan çocukların fotoğrafları arasından random.org ile yapılan çekiliş sonucunda kazanan miniklere, kendisine eşlik edecek ebeveyni ile birlikte uçak biletleri verilecek; şanslı aile Forum İstanbul’daki Legoland, Aquvarium, Jurassic Land’de bir gün boyunca sınırsız eğlenecek.

 

 

Hem eğlendiren hem de kazandıran, bol aktiviteli bir 23 Nisan geçirmek için Forum Kapadokya’ya davetlisiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.