Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Film izler gibi intihar girişimini izlediler

NEVŞEHİR 10.01.2020 - 13:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Film izler gibi intihar girişimini izlediler

Nevşehir’de bir iş merkezine çıkan genç intihar girişiminde bulunurken olayı izleyen vatandaşların ise adeta film izler gibi intihar girişimini izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
    Nevşehir’de bir iş merkezinin en üst katına çıkan bir genç intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından intihardan vazgeçirilmeye çalışılan gencin o anlarını ise çevreden geçen vatandaşların adeta film izler gibi izlemesi dikkatlerden kaçmazken bazı vatandaşlar ise intihar girişimini sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı. İntihar etmek için iş merkezinin en üst katına çıkan gencin ağabeyi olduğu öğrenilen bir kişinin olay yerine gelerek Yunus in aşağıya senin ne işin var orada demesi dikkatlerden kaçmadı. Polis ekiplerinin yardımıyla kardeşinin olduğu yere çıkan ağabey kardeşini polisler ile ikna ederek intihardan vazgeçirdi.   Polis ekipleri tarafından aşağı indirilen Yunus K. Emniyete götürüldü.
Nevşehir’de bir iş merkezine çıkan genç intihar girişiminde bulunurken olayı izleyen vatandaşların ise adeta film izler gibi intihar girişimini izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Nevşehir’de bir iş merkezinin en üst katına çıkan bir genç intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri tarafından intihardan vazgeçirilmeye çalışılan gencin o anlarını ise çevreden geçen vatandaşların adeta film izler gibi izlemesi dikkatlerden kaçmazken bazı vatandaşlar ise intihar girişimini sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı. İntihar etmek için iş merkezinin en üst katına çıkan gencin ağabeyi olduğu öğrenilen bir kişinin olay yerine gelerek Yunus in aşağıya senin ne işin var orada demesi dikkatlerden kaçmadı. Polis ekiplerinin yardımıyla kardeşinin olduğu yere çıkan ağabey kardeşini polisler ile ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

 

Polis ekipleri tarafından aşağı indirilen Yunus K. Emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.