Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ Yeni Darbe Tarihini İleriye Aldı

GÜNCEL 20.03.2017 - 13:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ Yeni Darbe Tarihini İleriye Aldı

Elemanlarının dilleri çözülen FETÖ itirafçı olmalarını engellemek için yalan rüzgarına sarıldı. Cezaevlerine gönderilen şifreli mesajlarda kurtuluş tarihi de değişti.
Elemanlarının dilleri çözülen FETÖ itirafçı olmalarını engellemek için yalan rüzgarına sarıldı. Cezaevlerine gönderilen şifreli mesajlarda kurtuluş tarihi de değişti. 2017'nin bahar aylarında cezaevlerini boşaltacakları propagandası yapan FETÖ, şimdi bu tarihi bir yıl sonraya öteleyerek 2018'in yaz aylarına aldı.   AİLELER TEHTİD EDİLİYOR FETÖ, cezaevlerinde çözülmeyi önlemek için elemanları arasında denetleme sistemi kurdu. Elemanlarının itirafçı olarak örgüte büyük darbe vurulmasından korkan FETÖ, bir yandan yalana sarılırken, diğer yandan da tehdit ve şantaja başladı. İtirafçı olmasından şüphelenilen elemanlar cezaevlerinde kontrol altında tutulurlarken, ailelerinin de tehdit edildikleri bilgisine ulaşıldı.   İÇ SAVAŞ YALANI Öte yandan FETÖ, çözülmeyi önlemek için de iç savaş yalanına sarıldı. Gerek sosyal medya ve gerekse de birebir yapılan görüşmelerde sabır tavsiye eden FETÖ, aylar boyunca Türkiye'de 2017'nin bahar aylarında iç savaş çıkacağı propagandası yaptı. Bu yalanının tutmaması üzerine FETÖ, şimdi de kurtuluşu 2018'in yaz aylarına erteledi.     KİR VE PASTAN ARINIYORUZ Öte yandan FETÖ, çözülmeye de kılıf buldu. Yapılan propaganda da örgütteki itirafçıları "küçülme" ve "arınma" ile açıklayan FETÖ ele başı Fethullah Gülen de sohbetlerinde, "Pas ve kirlerden arınıyoruz. Kalan Müminlerin duası 10 kat daha değerli. rabbimiz bizi terbiye ediyor. Buna şükretmeliyiz" diye konuşmaya başladı.  
Elemanlarının dilleri çözülen FETÖ itirafçı olmalarını engellemek için yalan rüzgarına sarıldı. Cezaevlerine gönderilen şifreli mesajlarda kurtuluş tarihi de değişti.

Elemanlarının dilleri çözülen FETÖ itirafçı olmalarını engellemek için yalan rüzgarına sarıldı. Cezaevlerine gönderilen şifreli mesajlarda kurtuluş tarihi de değişti. 2017'nin bahar aylarında cezaevlerini boşaltacakları propagandası yapan FETÖ, şimdi bu tarihi bir yıl sonraya öteleyerek 2018'in yaz aylarına aldı.

 

AİLELER TEHTİD EDİLİYOR

FETÖ, cezaevlerinde çözülmeyi önlemek için elemanları arasında denetleme sistemi kurdu. Elemanlarının itirafçı olarak örgüte büyük darbe vurulmasından korkan FETÖ, bir yandan yalana sarılırken, diğer yandan da tehdit ve şantaja başladı. İtirafçı olmasından şüphelenilen elemanlar cezaevlerinde kontrol altında tutulurlarken, ailelerinin de tehdit edildikleri bilgisine ulaşıldı.

 

İÇ SAVAŞ YALANI

Öte yandan FETÖ, çözülmeyi önlemek için de iç savaş yalanına sarıldı. Gerek sosyal medya ve gerekse de birebir yapılan görüşmelerde sabır tavsiye eden FETÖ, aylar boyunca Türkiye'de 2017'nin bahar aylarında iç savaş çıkacağı propagandası yaptı. Bu yalanının tutmaması üzerine FETÖ, şimdi de kurtuluşu 2018'in yaz aylarına erteledi.

 

 

KİR VE PASTAN ARINIYORUZ

Öte yandan FETÖ, çözülmeye de kılıf buldu. Yapılan propaganda da örgütteki itirafçıları "küçülme" ve "arınma" ile açıklayan FETÖ ele başı Fethullah Gülen de sohbetlerinde, "Pas ve kirlerden arınıyoruz. Kalan Müminlerin duası 10 kat daha değerli. rabbimiz bizi terbiye ediyor. Buna şükretmeliyiz" diye konuşmaya başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.