Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'nün Cüppeli Tayfasından Halen Aranan Var !

TÜRKİYE GÜNDEMİ 23.01.2017 - 22:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'nün Cüppeli Tayfasından Halen Aranan Var !

FETÖ'nün özellikle yüksek yargıdaki örgütlenmesi korkuttu. 310 üyeli Yargıtay'da FETÖ soruşturmaları kapsamında bugüne kadar 141'i hakkında işlem yapıldı.
FETÖ'nün özellikle yüksek yargıdaki örgütlenmesi korkuttu. 310 üyeli  Yargıtay'da FETÖ soruşturmaları kapsamında bugüne kadar 141'i hakkında işlem yapıldı. Bunlardan 104'ü tutuklanırken, 25 kişi de aranmaya başladı. Bir Yargıtay üyesi gözaltından serbest kalırken, cezaevine konulan 8 kişi de tahliye edildi.   KRİTİK DAİRELER Türkiye'yi kilitleyen Ergenekon-Balyoz ve Casusluk davalarının görüşüldüğü dairelerde görev yapan bazı hakimlerin de FETÖ ile irtibatları belirlendi. Verilere göre, 15 Temmuz'dan bu yana  FETÖ soruşturmaları kapsamında HSYK, Danıştay ve Yargıtay'da bir dizi operasyon  yapıldı. Yargıtay'da düzenlenen operasyonlarda 141 hakim hakkında işlem yapıldı. 25 kişi hakkında arama kararı çıkarılırken, bunlardan 104'ü tutuklanarak cezaevine konuldu. Bir kişi serbest kalırken, cezaevine konulan 8 kişi de daha sonra tahliye edildi.   DANIŞTAY AYAĞI DA ÇÖKERTİLDİ Öte yandan FETÖ operasyonlarının yargıdaki ayaklarından biri de Danıştay oldu. Danıştay'da da 48 üye hakkında işlem yapılırken, bunlardan 41 tutuklandı. 6 üye hakkında yakalama kararı çıkarılırken, biri de konulduğu cezaevinden tahliye edildi. Bu arada Anayasa Mahkemesi'nin 2 üyesi tutuklanırken, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda da 5 üye hakkında işlem yapıldı. Bunlardan 3'ü tutuklanırken, 2'si konuldukları cezaevinden tahliye edildi.  
FETÖ'nün özellikle yüksek yargıdaki örgütlenmesi korkuttu. 310 üyeli Yargıtay'da FETÖ soruşturmaları kapsamında bugüne kadar 141'i hakkında işlem yapıldı.

FETÖ'nün özellikle yüksek yargıdaki örgütlenmesi korkuttu. 310 üyeli  Yargıtay'da FETÖ soruşturmaları kapsamında bugüne kadar 141'i hakkında işlem yapıldı. Bunlardan 104'ü tutuklanırken, 25 kişi de aranmaya başladı. Bir Yargıtay üyesi gözaltından serbest kalırken, cezaevine konulan 8 kişi de tahliye edildi.

 

KRİTİK DAİRELER

Türkiye'yi kilitleyen Ergenekon-Balyoz ve Casusluk davalarının görüşüldüğü dairelerde görev yapan bazı hakimlerin de FETÖ ile irtibatları belirlendi. Verilere göre, 15 Temmuz'dan bu yana  FETÖ soruşturmaları kapsamında HSYK, Danıştay ve Yargıtay'da bir dizi operasyon  yapıldı. Yargıtay'da düzenlenen operasyonlarda 141 hakim hakkında işlem yapıldı. 25 kişi hakkında arama kararı çıkarılırken, bunlardan 104'ü tutuklanarak cezaevine konuldu. Bir kişi serbest kalırken, cezaevine konulan 8 kişi de daha sonra tahliye edildi.

 

DANIŞTAY AYAĞI DA ÇÖKERTİLDİ

Öte yandan FETÖ operasyonlarının yargıdaki ayaklarından biri de Danıştay oldu. Danıştay'da da 48 üye hakkında işlem yapılırken, bunlardan 41 tutuklandı. 6 üye hakkında yakalama kararı çıkarılırken, biri de konulduğu cezaevinden tahliye edildi.

Bu arada Anayasa Mahkemesi'nin 2 üyesi tutuklanırken, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nda da 5 üye hakkında işlem yapıldı. Bunlardan 3'ü tutuklanırken, 2'si konuldukları cezaevinden tahliye edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.