Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'den Şimdide HAYIR Takiyesi

GÜNCEL 28.03.2017 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'den Şimdide HAYIR Takiyesi

FETÖ ele başı Fetullah Gülen, takiyelerine bir yenisini daha ekledi.
FETÖ ele başı Fetullah Gülen, takiyelerine bir yenisini daha ekledi.   Yurt dışına kaçan FETÖ elemanları iltica ile millet değişikliğine giderken kriptolar da referandum sürecinde “hayır” cephesinde saf tuttu.   FETÖ ele başı Gülen, gönderdiği talimatta propaganda amacıyla gittikleri evlerden kovulan abla ve abilere CHP’lilerle aynı dil ve söylemi kullanma talimatı verdi.   KOVULDULAR Edinilen bilgilere göre, FETÖ ele başı Gülen’in talimatıyla hayır kampanyasında seferlik ilan ederek abi ve ablaları sahaya sürdü. Özellikle abla adı ile faaliyet yürüten FETÖ’nün kadın elemanları kapı kapı dolaşarak çeşitli gerekçelerle ev sohbetleri düzenlemeye başladı. Ancak yapılan toplantılarda ablalar sözü referanduma ve “hayır”a getirdiklerinde ummadıkları bir tepki ile karşılaştı. Bu durum Pensilvanya’da yaşayan FETÖ ele başı Gülen’e de iletildi.     CHP’LİLERLE AYNI DİLİ KULLANIN Bu gelişme üzerine ele başı Fethullah Gülen, kuryeler ve diğer yollardan elemanlarına yeni talimat gönderdi. Talimatında abi ve ablalardan taktik değiştirmelerini isteyen terörist başı Gülen, başta kılık kıyafet olmak üzere dil ve söylemlerinde de değişiklik yapmalarını istedi. Evlerde düzenlenen sohbet toplantılarına CHP’li bazı kadın üyelerin de aralarında bulunmasına dikkat edilmesini isteyen Gülen, aynı zamanda klasik söylemden de vazgeçilmesini istedi.     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine konuşulmasını da yasaklayan Gülen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile diğer sözcülerin söylemlerinin yakından izlenmesini ve aynı içerikte konuşmaların yapılmasını tavsiye etti.  
FETÖ ele başı Fetullah Gülen, takiyelerine bir yenisini daha ekledi.

FETÖ ele başı Fetullah Gülen, takiyelerine bir yenisini daha ekledi.

 

Yurt dışına kaçan FETÖ elemanları iltica ile millet değişikliğine giderken kriptolar da referandum sürecinde “hayır” cephesinde saf tuttu.

 

FETÖ ele başı Gülen, gönderdiği talimatta propaganda amacıyla gittikleri evlerden kovulan abla ve abilere CHP’lilerle aynı dil ve söylemi kullanma talimatı verdi.

 

KOVULDULAR

Edinilen bilgilere göre, FETÖ ele başı Gülen’in talimatıyla hayır kampanyasında seferlik ilan ederek abi ve ablaları sahaya sürdü. Özellikle abla adı ile faaliyet yürüten FETÖ’nün kadın elemanları kapı kapı dolaşarak çeşitli gerekçelerle ev sohbetleri düzenlemeye başladı. Ancak yapılan toplantılarda ablalar sözü referanduma ve “hayır”a getirdiklerinde ummadıkları bir tepki ile karşılaştı. Bu durum Pensilvanya’da yaşayan FETÖ ele başı Gülen’e de iletildi.

 

 

CHP’LİLERLE AYNI DİLİ KULLANIN

Bu gelişme üzerine ele başı Fethullah Gülen, kuryeler ve diğer yollardan elemanlarına yeni talimat gönderdi. Talimatında abi ve ablalardan taktik değiştirmelerini isteyen terörist başı Gülen, başta kılık kıyafet olmak üzere dil ve söylemlerinde de değişiklik yapmalarını istedi. Evlerde düzenlenen sohbet toplantılarına CHP’li bazı kadın üyelerin de aralarında bulunmasına dikkat edilmesini isteyen Gülen, aynı zamanda klasik söylemden de vazgeçilmesini istedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine konuşulmasını da yasaklayan Gülen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile diğer sözcülerin söylemlerinin yakından izlenmesini ve aynı içerikte konuşmaların yapılmasını tavsiye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.