Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

FETÖ'de Giyim Talimatı Bile Verilmiş !

NEVŞEHİR 23.10.2016 - 13:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ'de Giyim Talimatı Bile Verilmiş !

FETÖ’nün kamu kurumlarında görev yapan üyelerinin ortaya çıkmaması için, giyimden, saç şekline kadar bir çok konuda “gizlenme kriterleri” oluşturduğu belirlendi.
FETÖ’nün kamu kurumlarında görev yapan üyelerinin ortaya çıkmaması için, giyimden, saç şekline kadar bir çok konuda “gizlenme kriterleri” oluşturduğu belirlendi.   Hazırlanan giyinme talimatında, erkek örgüt üyelerinden, “top sakal” ve “ülkücü bıyığı” bırakmaları, kadın üyelerden ise başlarının açılması ve dar pantolon giyilmesi istendiği tespit edildi.     15 Temmuz darbe girişimine yönelik yapılan soruşturmada, örgütün gizlenmek için uyguladığı yöntemlerle ilgili ilginç ayrıntılara ulaşıldı. Buna göre, TÜBİTAK’tan görev yapan ve itirafçı olmayı tercih eden B.K. isimli mühendisin verdiği bilgiye göre,   örgüt içinde tedbir kararları alındı.     Bu kararlar doğrultusunda, erkekler top sakal, ülkücü ve solcu bıyığı bırakmaya başladı. Yine erkek örgüt üyeleri bu talimatlar doğrultusunda kırmızı ve mavi renklerde pantolonlar giymeye başladı. Kadın örgüt üyeleri içinde birçok tedbir kararı alındı. Karar çerçevesinde, kadınların başlarının açık olması, dizlere kadar ten rengi çorap, tayt, dar pantolon giymeleri istendi.       Namaz ve oruç yok FETÖ’nün tedbir kararlarından, ibadetler konusunda da sınırlamalar çıktı. Örgüt üyelerine kamu kurumlarında namaz kılmamaları istendi. Yine kritik kamu kurumlarında ramazan aylarında da oruç tutulması konusunda gerekli uyarılar yapıldı. Bu şartları taşımayan örgüt üyelerinin ise, kamu kurumlarından uzaklaştırılması ve daha geri planda görev almalarının sağlanması öngörüldü.  
FETÖ’nün kamu kurumlarında görev yapan üyelerinin ortaya çıkmaması için, giyimden, saç şekline kadar bir çok konuda “gizlenme kriterleri” oluşturduğu belirlendi.

FETÖ’nün kamu kurumlarında görev yapan üyelerinin ortaya çıkmaması için, giyimden, saç şekline kadar bir çok konuda “gizlenme kriterleri” oluşturduğu belirlendi.

 

Hazırlanan giyinme talimatında, erkek örgüt üyelerinden, “top sakal” ve “ülkücü bıyığı” bırakmaları, kadın üyelerden ise başlarının açılması ve dar pantolon giyilmesi istendiği tespit edildi.

 

 

15 Temmuz darbe girişimine yönelik yapılan soruşturmada, örgütün gizlenmek için uyguladığı yöntemlerle ilgili ilginç ayrıntılara ulaşıldı. Buna göre, TÜBİTAK’tan görev yapan ve itirafçı olmayı tercih eden B.K. isimli mühendisin verdiği bilgiye göre,   örgüt içinde tedbir kararları alındı.

 

 

Bu kararlar doğrultusunda, erkekler top sakal, ülkücü ve solcu bıyığı bırakmaya başladı. Yine erkek örgüt üyeleri bu talimatlar doğrultusunda kırmızı ve mavi renklerde pantolonlar giymeye başladı. Kadın örgüt üyeleri içinde birçok tedbir kararı alındı. Karar çerçevesinde, kadınların başlarının açık olması, dizlere kadar ten rengi çorap, tayt, dar pantolon giymeleri istendi.

 

 

 

Namaz ve oruç yok

FETÖ’nün tedbir kararlarından, ibadetler konusunda da sınırlamalar çıktı. Örgüt üyelerine kamu kurumlarında namaz kılmamaları istendi. Yine kritik kamu kurumlarında ramazan aylarında da oruç tutulması konusunda gerekli uyarılar yapıldı. Bu şartları taşımayan örgüt üyelerinin ise, kamu kurumlarından uzaklaştırılması ve daha geri planda görev almalarının sağlanması öngörüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.