Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Fetö'cüler Nevşehir'deki Gazetecileri Tehdit ve Taciz Ediyor

NEVŞEHİR 23.08.2016 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Fetö'cüler Nevşehir'deki Gazetecileri Tehdit ve Taciz Ediyor

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir gurup FETÖ mensup askerlerin 15 Temmuz akşamı darbe girişimlerine karşı daha ilk saatlerden itibaren duruşunu ortaya koyan Nevşehir Basını ve Medyası terör örgütünün Nevşehir uzantıları tarafından mahkemeye verilmekle ve vicdansızlıkla tehdit ediliyor.
Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir gurup FETÖ mensup askerlerin 15 Temmuz akşamı darbe girişimlerine karşı daha ilk saatlerden itibaren duruşunu ortaya koyan Nevşehir Basını ve Medyası terör örgütünün Nevşehir uzantıları tarafından mahkemeye verilmekle ve vicdansızlıkla suçlanarak  tehdit ve taciz ediliyor.     Darbe girişiminin başlamasından itibaren vatandaşlarımızı meydanlara çağıran ve meydanları terk etmemesini telkin eden Nevşehir’de yayın hayatı yapan gazete ve haber siteleri gerek sosyal medya üzerinden gerek telefon ile aranarak gerekse haber sitelere atılan yorumlar ile, FETÖ terör örgütünün rezilliklerini değinen gazetecilere yaptıkları yayınlar nedeniyle bir gün hesabını soracağız diye tehditler savuruyorlar.     Nevşehir’de yayın yapan ve gazetecilik yapan tüm arkadaşların yapılan tehdit karşısında yılmayacağının tüm kamuoyunun bilmesi gerekmektedir.        Lale Haber sitemiz sahibi Can Taşkın yaptığı açıklama, tehditlere asla boyun eğmeyeceklerini ifade etti.   Taşkın açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Biz meydanlardaki demokrasiye sahip çıkanlar gibi basında demokrasiye sahip çıkanlardanız. Bu örgüt yandaşlarının arayarak bizi mahkemeye vereceği tehdidine aldırmıyoruz. Bu zamana kadar ne onlardan ne onlar gibi olan terör örgütlerinden korkmadım. Hep dik durdum. Hep hakkın yanında oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Diğer basın camiasında meslektaşlarımın da bizim gibi düşündüğünü biliyorum. Kimse bizi bu haklı davamızda engelleyemez. Vatandaşlarımız halkımız sokaklarda meydanlarda olduğu müddetçe bizlerde görevimizin başında olacağız hiçbir tehdide aldırmayacağız. Bugün dik duramazsak gelecek nesillere söyleyecek hiç bir şeyimiz kalmaz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Tehditler bizi yıldıramaz. Daha biraz önce yine bir ifade verdim geldim. Durmak yok haber yapmaya devam. Taki tam anlamıyla bu darbe girişimi bastırılana kadar. İçimizdeki hainleri temizleyene kadar Ne Mutlu TÜRKÜM diyene dedi. 
Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir gurup FETÖ mensup askerlerin 15 Temmuz akşamı darbe girişimlerine karşı daha ilk saatlerden itibaren duruşunu ortaya koyan Nevşehir Basını ve Medyası terör örgütünün Nevşehir uzantıları tarafından mahkemeye verilmekle ve vicdansızlıkla tehdit ediliyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bulunan bir gurup FETÖ mensup askerlerin 15 Temmuz akşamı darbe girişimlerine karşı daha ilk saatlerden itibaren duruşunu ortaya koyan Nevşehir Basını ve Medyası terör örgütünün Nevşehir uzantıları tarafından mahkemeye verilmekle ve vicdansızlıkla suçlanarak  tehdit ve taciz ediliyor.

 

 


Darbe girişiminin başlamasından itibaren vatandaşlarımızı meydanlara çağıran ve meydanları terk etmemesini telkin eden Nevşehir’de yayın hayatı yapan gazete ve haber siteleri gerek sosyal medya üzerinden gerek telefon ile aranarak gerekse haber sitelere atılan yorumlar ile, FETÖ terör örgütünün rezilliklerini değinen gazetecilere yaptıkları yayınlar nedeniyle bir gün hesabını soracağız diye tehditler savuruyorlar.

 

 


Nevşehir’de yayın yapan ve gazetecilik yapan tüm arkadaşların yapılan tehdit karşısında yılmayacağının tüm kamuoyunun bilmesi gerekmektedir. 

 

 

 

Lale Haber sitemiz sahibi Can Taşkın yaptığı açıklama, tehditlere asla boyun eğmeyeceklerini ifade etti.

 

Taşkın açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Biz meydanlardaki demokrasiye sahip çıkanlar gibi basında demokrasiye sahip çıkanlardanız. Bu örgüt yandaşlarının arayarak bizi mahkemeye vereceği tehdidine aldırmıyoruz. Bu zamana kadar ne onlardan ne onlar gibi olan terör örgütlerinden korkmadım. Hep dik durdum. Hep hakkın yanında oldum. Bundan sonra da olmaya devam edeceğim. Diğer basın camiasında meslektaşlarımın da bizim gibi düşündüğünü biliyorum. Kimse bizi bu haklı davamızda engelleyemez. Vatandaşlarımız halkımız sokaklarda meydanlarda olduğu müddetçe bizlerde görevimizin başında olacağız hiçbir tehdide aldırmayacağız. Bugün dik duramazsak gelecek nesillere söyleyecek hiç bir şeyimiz kalmaz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Tehditler bizi yıldıramaz. Daha biraz önce yine bir ifade verdim geldim. Durmak yok haber yapmaya devam. Taki tam anlamıyla bu darbe girişimi bastırılana kadar. İçimizdeki hainleri temizleyene kadar Ne Mutlu TÜRKÜM diyene dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.